05 / 05 / 2024

Kadir Topbaş Şile balibey cami

Kadir Topbaş Şile balibey cami

Şile’de temel atma törenine katılan ve vatandaşlarla iftarda buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, dönemlerinde ilçenin köylerine kadar doğalgaz ve biyolojik arıtmayla tanıştığını söyledi...

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

İBB Başkanı Kadir Topbaş istifa etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş istifa etti. Topbaş, "Özellikle ifade etmek isterim ki hata ile ihanet, birbirine karıştırılmaması gerekir. İhanet edenler asla affedilemez. Asla affetme duygusunu gösteremeyiz"" dedi.

Kadir Topbaş Şile'deki yatırımları inceledi!

İBB Başkanı Topbaş, Yeryüzü Pazarı'nı ziyaret etti, Kültür Merkezi ile Şile Meydanı ve Zeminaltı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu.

Kadir Topbaş'tan tahliye olan Ömer Faruk Kavurmacı için ilk açıklama!

İBB Başkanı Kadir Topbaş önceki gün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili açıklamada bulundu.

Kadir Topbaş ile Ömer Faruk Kavurmacı ilişkisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde " Kadir Topbaş'ın damadı meselesi " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un İlçe Belediye Başkanları ile Beyaz Köşk’te biraraya geldi, Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’a yaptıkları yatırımlardan bahsetti...

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

Kadir Topbaş'tan Çiftçi Towers ve 42 Maslak soru önergelerine cevap!

Kadir Topbaş, Çiftçi Towers ve 42 Maslak ile ilgili soru önergelerine tam bir yıl sonra cevap verdi. İBB ve ilçe belediyelerinin milyarlarca liralık rant yaratılan projelerde hiçbir denetim yapmadığı ortaya çıktı.

Kadir Topbaş Selimpaşa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’ni inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensupları ve milletvekilleri ile birlikte Selimpaşa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’ni gezerek çalışmaları yerinde inceledi. Topbaş, “Marmara Denizi’ne bir damla atıksu akmayacak” dedi.

Kadir Topbaş'tan 3 Katlı Tüpgeçit açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da projeyle ilgili düşüncelerini belirtti. Topbaş: "3 katlı Tüpgeçit ile İstanbul’un iki yakasını hem karayolu hem metroyla birbirine bağlıyoruz" dedi

Kadir Topbaş: İstanbul diğer büyükşehirlerden ayrılmalı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Ahmet Davutoğlunun kamuda şeffaflık paketi toplantısında gündeme gelen imar değişikliği ve İstanbul için düzenlenecek özel yasa ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yedikule imar planı tadilatı Kadir Topbaş'tan geri döndü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İBB Meclisi’nde kabul edilen, Fatih Yedikule Mahallesi ile ilgili “Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Tadilatını” yeniden değerlendirilmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne iade etti.

Kadir Topbaş: Dönüşüm ile geleceğin şehirlerini oluşturacağız!

“Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri” zirvesine Katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kararlılık içerisinde geleceğin şehirlerini oluşturmak için kentsel dönüşüme hız kesmeden devam ettiklerini söyledi...

Kadir Topbaş Şile balibey cami Haberi

Kadir Topbaş Şile balibey cami

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Balibey Mahallesi camisi ile mezarlık hizmet binasının temelini attı. Törende Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ile İstanbul Milletvekili Bilal Macit, 23. dönem milletvekili Hamza Yerlikaya, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar da yer aldı. Başkan Kadir Topbaş, daha sonra beraberindekilerle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı sokak iftarında binlerce Şileliyle iftarını açtı.


Şilelilere hitap eden Kadir Topbaş, döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Başbakan Erdoğan’ın başlattığı hizmet anlayışıyla şehrin her köşesine hizmet götürmek için büyük çaba sarf ettiğini belirterek, “Şile’ye hatırlayamayacak kadar çok geldim, köylerine kadar gezdim. Muhtarlarınızla defalarca görüştüm. Omuzlarımıza İstanbul’un geleceğini koydunuz. Biz de gece gündüz demeden mutluluğunuz için çalışıyoruz” dedi.


Şile’nin köylerine ve Ağva’ya kadar altyapı, içmesuyu ve doğalgaz götürdüklerini, atıksu için Şile’nin 16 ayrı...