05 / 05 / 2024

Kadir Topbaş yüksek yapılar

Kadir Topbaş yüksek yapılar

28.Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı'nın açılışına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, yeni imar kanunu ile ilgili konuştu. İstanbul'un her tarafında yüksek yapıların olmaması gerektiğini dile getirdi.

Saray Muhallebicisi'nin Fatih şubesi yüksek kiraya yenik düştü!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ait Saray Muhallebicisi'nin Fatih'te bulunan 16 yıllık şubesi, mal sahibinin yüksek kira zammı nedeniyle kepenk indirdi.

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Kadir Topbaş: Kadıköy'e 3,3 milyarlık yatırım yaptık!

Kadıköy Evet Platformu’nun düzenlediği mitingde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy’e 3.3 milyar lira yatırım yaptıklarını belirtti.

İstanbul'a yapılacak yüksek katlı binalara yeni düzenleme geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yapılacak yüksek katlı binalarla ilgili bir çalışma yaptıklarını belirti. Başkan Topbaş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da üzerinde durduğu 'az serbest', 'yükselti serbest' mantığını artık geride bırakıyoruz." dedi.

Kadir Topbaş'tan Ömer Faruk Kavurmacı'ya yönelik eleştirilere yanıt!

Kendisi ve ailesine yönelik eleştirilere yanıt veren İBB Başkanı Kadir Topbaş "Benim ailemle ilgili yargı süreci devam ediyor. Yargıya intikal etmiş konularda hassasiyet gösterip, bağımsız yargıya saygı göstermek lazım... " dedi.

Kadir Topbaş: Büyük ölçekteki projelerimiz bitmek üzere!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını değerlendiren Kadir Topbaş, "Dünyada bazı özellikleriyle önde gelen 3. köprümüzün açılışını yaptık. Yine büyük ölçekte bitmek üzere olan projelerimiz var." dedi.

Kadir Topbaş: Yatırımlarımız yüzde 32 oranında artacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2016 yılında ağırlığı ulaşım olmak 16 katrilyon yatırım yapacağız. Yatırımlarımız bu yıla oranla yüzde 32 oranında artacak.

2006 yılında Beykoz Kasrı için Kadir Topbaş'a tam yetki!

2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beykoz Kasrı'nın da içinde bulunduğu 200 dönümlük alanın Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi için Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a tam yetki vermiş.

Kadir Topbaş Arnavutköy'e metro müjdesi verdi!

Kadir Topbaş, 5 yeni metro hattı yapacaklarını belirterek, “33 kilometrelik Halkalı-üçüncü havaalanı, 32 kilometrelik Kemerburgaz-gayrettepe-üçüncü havaalanı, 33 kilometrelik Halkalı-Çatalca ve 15 kilometrelik Sultangazi-Arnavutköy arası metro hattı yapac

Kadir Topbaş Büyükçekmece Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik'' dedi.

Kadir Topbaş Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş yaptığı açıklamada “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik" DEDİ

GYODER 27 Nisan'da Kadir Topbaş'ı ağırlayacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 27 Nisan 2015 tarihinde yapılacak 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ağırlayacak.

Kadir Topbaş: Barajlarda doluluk oranı yüzde 95'e çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş barajlardaki doluluk oranının yüzde 95'lere geldiğini belirtti. İstanbul barajları dün yüzde 94.3'lük doluluk oranıyla en dolu seviyesini yakalamıştı.

Kadir Topbaş yüksek yapılar Haberi

Kadir Topbaş yüksek yapılar

28.Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı'nın açılışına katılan Başkan Kadir Topbaş. gazetecilerin gündemle ilgili sorularını cevaplandırdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı ve hazırlıkları süren yeni imar kanunu hakkında konuşan Başkan Kadir Topbaş. "Sayın Başbakanımızın açıkladığı bizim de takip ettiğimiz imarla ilgili düzenlemelerin gelişim süreçlerine uygun bir anlayışla devam etmesini arzu ediyoruz" dedi. 


Topbaş. hazırlanan imar kanunun kentsel dönüşümü nasıl etkileyeceği yönündeki bir soruya ise şu cevabı verdi; "Bu kanun master planlar çerçevesinde hazırlanacak, münferit parsellerde parsel bazında bir değerlendirme yerine, bütüncül bakılacak. Bir ilçe. kent parçası, ilçenin bir mahallesi boyutunda da olabilir. Burada yaparken o bölgenin etkileşimini, altyapısını. geleceğini düşünerek bir düzenleme yapmak gerekiyor. Doğrusu da bu. Sizin oraya getireceğiniz yeni yerleşim mantığının, kentsel dönüşümün kentin diğer noktalarını rahatsız etmemesi lazım....