05 / 05 / 2024

kadir topbaş ziyaret programı

kadir topbaş ziyaret programı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç ve yerli tramvaya katkı veren sanayicileri makamında ağırladı. Topbaş, "Sanayicilerimiz, Ulaşım A.Ş. koordinatörlüğünde uluslararası alanda söz sahibi oluyor" dedi.

Kadir Topbaş'tan Singapurlu iş adamlarına yatırım çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pakistan, Singapur ve Malezya'yı ziyaret etti. Topbaş görüşmelerde Singapurlu iş adamları ve sanayicileri Türkiye'ye yatırım yapmaya davet etti.

Kadir Topbaş'tan Edirne'ye yatırım sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Edirne’nin ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Birlik ve kardeşlik mesajları veren Kadir Topbaş, ziyaret ettiği belediyelere yatırım sözü verdi ve bazı açılışlar yaptı.

Kadir Topbaş'tan Üsküdar Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Üsküdar Belediyesinin yaptığı ve inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen maketler üzerinde inşaatların yerlerini gösterdi.

Kadir Topbaş'tan Bahçelievler Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.

İsmail Erdem Kadir Topbaş Kültür Kompleksi'ni inceledi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe'de inşaatı devam eden Yenidoğan Dr. Kadir Topbaş Kültür Kompleksi projelerindeki çalışmaları denetledi, Erdem Yenidoğan İtfaiye Merkezini de ziyaret etti...

Kadir Topbaş, Çamlıca Camii inşaatını inceledi!

Yapımına geçen yıl başlanan ve Cumhuriyet tarihinde inşa edilen en büyük cami olma özelliği taşıyacak Çamlıca Camisi'nin inşaatı hızla ilerliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çamlıca Cami'yi ziyaret etti.

Kadir Topbaş'tan Çamlıca Camisi inşaatına ziyaret!

Kadir Topbaş'tan Çamlıca Camisi inşaatına ziyaret gerçekleşti. Yapımına geçen yıl başlanan ve Cumhuriyet tarihinde inşa edilen en büyük cami olma özelliği taşıyacak Çamlıca Camisi'nin inşaatı hızla ilerliyor.

ABD Büyükelçisi John R. Bass'tan Kadir Topbaş'a ziyaret!

İstanbul Milletvekili Nimet Baş, D-8 Genel Sekreteri Seyed Ali Muhammed Musavi ve ABD'nin Ankara Büyükelçisi John R. Bass, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ayrı ayrı ziyaret etti.

Kadir Topbaş'a Şanlıurfa belediye başkanlarından ziyaret!

Şanlıurfa’nın ilçe belediye başkanları Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti. Kağıthane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi’ndeki görüşmede şu isimler yer aldı...

Kadir Topbaş'tan Beşiktaş Belediyesi'ne ziyaret!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, “Bu dönem de Beşiktaşlı vatandaşlarımıza hizmet getirmeye devam edeceğiz” dedi. Hazinedar’a başarılar dileyen Topbaş, yerel yönetimler olarak bütün vatandaşlara eşit hizmet verd

Kadir Topbaş'tan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bülent Kerimoğlu’nu başkan seçilmesinden dolayı tebrik eder Kadir Topbaş, ilçenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kadir Topbaş Kağıthane Belediyesi’ni ziyaret etti!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı makamında ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Kadir Topbaş, başarılar diledi ve ilçenin gelişmesine destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Hindistan Büyükelçisi Rahul Kulshreshth Kadir Topbaş’ı ziyaret etti!

Başkan Kadir Topbaş’ı ziyaret eden Hindistan’ın yeni Ankara Büyükelçisi Rahul Kulshreshth, Türkiye’nin ve İstanbul’un gelişmesini yakinen takip etiğini ve bunun dünya için ne kadar önemli olduğunu bildiğini söyledi.

kadir topbaş ziyaret programı Haberi

kadir topbaş ziyaret programı


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, bugün İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Başkanı Şekib Avdagiç ve yerli tramvayın üretiminde pay sahibi olan sanayicileri makamında ağırladı. 





Kadir Topbaş, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Yerli tramvaya katkı veren sanayicilerimiz, ULAŞIM A.Ş. koordinatörlüğünde uluslararası alanda söz sahibi oluyor" dedi.


Emre Kulcanay /...