04 / 05 / 2024

kadışehri kültür merkezi yozgat

kadışehri kültür merkezi yozgat

Yozgat’ın Kadışehir İlçe Belediyesi tarafından yatırılan Kadışehri Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı da katıldı...

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki kafeterya 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan kafeteryayı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 8 Kasım'da yapılacak...

Haliliye'de gençlik ve kültür merkezi çalışmaları sürüyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, gençlik ve kültür merkezi, kapalı yüzme havuzu, kadın yaşam merkezi ve yaşlı bakımevi inşaatlarını, merkez mahalle muhtarlarına tanıttı.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 11 Eylül'de gerçekleşecek.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek..

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Bingöl Yayladere’de hayata geçirdiği Yayladere Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin kardeş belediyelerle işbirliği çerçevesinde Bingöl Yayladere’de inşa ettiği Yayladere Kültür Merkezi hizmete açıldı.

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin ihalesi 28 Şubat'ta!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Elmalılı kadınlara sözünü verdiği, içinde kapalı havuz, sauna, fitness salonu, derslikler ve toplantı salonlarının yer aldığı modern kültür merkezi projesi hayata geçiyor.

Ankara Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni daha Altındağ’a armağan ediyor.

Yozgat Kadışehri'ne kültür merkezi geliyor!

YOZGAT'ın Kadışehri ilçesinde Kaymakamlık ve belediyenin birlikte hazırlattığı ‘Davut Hoca Medresesi Eğitim ve Kültür Merkezi Projesi’ Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na mali destek için sunuldu

kadışehri kültür merkezi yozgat Haberi

kadışehri kültür merkezi yozgat


Yozgat’ın Kadışehir İlçe Belediyesi tarafından yatırılan Kadışehri Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Törene, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törenin açılış konuşmasını yapan Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, seçildikleri günden itibaren makam ve mevkiye önem vermeden birlik beraberlik içerisinde hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, “İlçemiz genelinde kanalizasyon, içme suyu, içme suyu klorlama sistemi, yol genişletme çalışması, kilitli parke, kaldırım, sıcak asfalt, düğün salonu, dere ıslahı, terminal, hayvan pazarı, sanayi sitesi genişletilmesi, atık su arıtma tesisi, halı saha, stadyum, sosyal tesis ve pek çok hizmetleri halkımızın imkanına sunduk. Göreve geldiğimizde 1,5 milyon bütçesi olan belediyemizin öz kaynaklar oluşturarak yapmış...