20 / 07 / 2024

Kadoil istasyon

Kadoil istasyon

KADOIL Genel Müdür Yardımcısı Çağdaş Demirağ, petrol ve akaryakıt sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek, hedeflerini anlattı. Demirağ, "İlk 8 şirket içinde yer almayı istiyoruz" dedi...

Kadoil 300. istasyonunu açtı!

Kadoil 300. istasyonunu açtı. İstasyonun açılış törenine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Şanser Kadooğlu, Genel Müdür M. Aslan Değirmenci, yerel protokol ile çok sayıda davetli katıldı...

Eşarj istasyon sayısını 495’e çıkarmak için yatırım yapma kararı aldı

Enerjisa Enerji’nin 2018 yılında sürdürülebilir ve çevreye duyarlı bir gelecek hedefiyle yüzde 94 oranında çoğunluk hisselerine sahip olduğu Eşarj, istasyon ağına yaklaşık 300 milyon TL’lik yatırım yapacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon inşaatları başladı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon çalışmaları başladı. 

İzmir Narlıdere Metrosu’nda iki istasyon birleşti!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Fahrettin Altay ile Narlıdere arasındaki 7,2 kilometrelik metro hattında ilk iki istasyon birbirine bağlandı.

Kayseri'de 16 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyon alanı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyon alanı vasıflı arsa 16 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Dalaman'daki ilk istasyon binasının ilginç hikayesi!

Muğla'nın Dalaman ilçesine, dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası inşa edildi. İşte hikayenin detayları...

Düzce tramvayının istasyon yeri hazır!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan Düzce Nostaljik Tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri inşa ediliyor.

Başkentray'a iki yeni istasyon geliyor!

Başkentray’ı, Yenikent’e kadar uzatacak 13.5 kilometrelik hattın istasyonları belli oldu. İşte yeni iki istasyon..

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Aşiyan Parkı’na istasyon!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı projesi kapsamında Bebek Aşiyan Parkı’nda istasyon kurulması planlanıyor. İBB, proje dosyasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu.

Aytemiz'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahına iki istasyon!

TÜRKİYE’nin önde gelen akaryakıt şirketi Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergahında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendiriyor.

KOBİS’E 12 yeni istasyon geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kurulduğundan bugüne dek 35 bin 218 üye sayısına ulaştı. Kocaelililerin yoğun ilgi gösterdiği KOBİS’te mevcut 18 istasyona 12 adet istasyon daha eklenecek.

Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyonu tamamlandı!

Arnavutköy Belediyesi, geçmişten günümüze miras kalan Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyon çalışmalarını tamamladı. Restorasyon işlemleri biten tarihi istasyon binasının, müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı.

Afyonkarahisar Sandıklı İstasyon Mahallesi’ne üst geçit yapılıyor!

Sandıklı’da tren garı yanında ki tren yolu üzerine asansörlü üst geçit yapılıyor. Sandıklı merkez ile istasyon mahallesini birbirinden ayıran, ilçe tren garı yanında ki tren yolu geçiş bölgesine asansörlü üst geçit yapılıyor.

Emlak Konut Yenimahalle İstasyon ihalesine rekor teklif!

Emlak Konut GYO ‘Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi’ ihalesine 1 milyar 258 milyon 365 bin lira ile ‘Pasifik Gayrimenkul - Çiftay İnşaat İş Ortaklığı’ndan rekor teklif geldi.

Kadoil istasyon Haberi

Kadoil istasyon

KADOIL Genel Müdür Yardımcısı Çağdaş Demirağ, petrol ve akaryakıt sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek, hedeflerini anlattı. Petrol fiyatlarında yaşanan rekor düşüşün şirketleri çok etkilemeyeceğini belirten Demirağ, "Petrol şirketleri 2015'i değil, 2030 yılını konuşmaktadır. Fiyatların kısa süreçte dengeleneceğine, petrol şirketlerinin geçici maliyet düşürücü operasyonlarla bu süreci yöneteceklerine inanıyorum" dedi. 2015 yılında ciddi bir büyüme hedeflediklerini belirten Demirağ, "Sektörde 10. sırada yer alan bir dağıtım şirketiyiz. 2015 yılının sonunda da şehir merkezi ağırlıklı olmak üzere 500 istasyona sahip olmak ve ilk 8 şirket arasında yer almayı hedefliyoruz. 2015'te pazarlama alanında da çeşitli adımlarımız olacak. 2015'te reklam kampanyalarımızın özünü artık marka bilinirliğini artırmak değil, tüketici ile bütünleşme ve bilgilendirme ile çıkarlarını korumak oluşturacaktır" diye...