20 / 07 / 2024

Kadoil 300. istasyonunu açtı!

Kadoil 300. istasyonunu açtı!

Kadoil 300. istasyonunu açtı. İstasyonun açılış törenine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Şanser Kadooğlu, Genel Müdür M. Aslan Değirmenci, yerel protokol ile çok sayıda davetli katıldı...




Kadoil Kırıkkale’nin Keskin ilçesinden geçen  Ankara  – Kayseri yolu üzerinde yapılan Kalegaz Sosyal tesisleri içerisinde 300. istasyonunu açtı. Açılışa Kırıkkale Milletvekili Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Keskin Kaymakamı İlker Özyar, Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Şanser Kadoğlu, Kadoil Genel Müdürü M. Aslan Değirmenci ve birçok davetli katıldı.

28 bin metrekare üzerine yapılan Kalegaz Sosyal Tesislerinin yapımı 2 yıl sürdü ve yaklaşık 16 milyon TL’ye mal oldu. Tesisin içerisinde yolcuk yapanlar için restoran, market, yöresel ürünler satılan dükkanlar bulunuyor. Sosyal tesiste ayrıca düğün ve yemek organizasyonları için büyük bir havuz başı yemek alanı, sosyal aktivite için üst katta bilgisayar salonu, bilardo masaları ve oyun konsolları bulunuyor. Tesisin içerisinde yolculuk yapanların akaryakıt ikmalleri için ise Kadoil istasyonu da yer alıyor.

Tesisin açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, güzel bir tesisin açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, tesisin yapımını bizzat takip ettiğini bu konuda işletmenin sahibi olan Ömer Faruk Ilıcan ile sık sık görüştüklerini yapım sürecinde çıkan bazı sorunlara da çözmek adına müdahil olduklarını söyledi.  Atalay, “Kırıkkale’de uğrak bir mekan olmasını umduğumuz tesisin açılması hepimiz için önemli.” dedi.

Türkiye standartlarının üstünde bir tesis olduğunu vurgulayan Başbakan Yardımcısı Atalay, “Şehirlere bakarken büyük ufuklarla bakmak lazım, küçük günlük ufuklarla bakarken hiçbir şey yapamıyorsunuz.  Bugünkü tesisi bütün bu büyük bakış içerisinde önemli bir yere oturtuyorum. İnşallah bu açılış diğer yatırımlara da bir teşvik olur.” dedi.

 


Geri Dön