28 / 07 / 2024

Kağıthane Farkındalık Oluşturma Eğitimi

Kağıthane Farkındalık Oluşturma Eğitimi

Kağıthane Belediyesi sağlıklı iş yerlerinin oluşturulması ve çalışanlara iş güvenliği kültürünü kazandırmak için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile birlikte eğitimlere başladı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, açılış seminerinde konuştu...

Dikkat! Uzman isimler anlattı: İstanbul'da deprem riski yüksek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bilim insanlarının katılımıyla depremin etkilerini azaltmaya ve farkındalık oluşturmaya yönelik "Antalya Deprem Master Planı Konferansı" düzenledi. Konferans öncesinde vatandaşlar, deprem anında doğru davranışların sergilendiği simülasyon tırında bilgilendirildi.

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Kağıthane'de istinat duvarı çöktü: 4 araba ezildi!

İstanbul Kağıthane'de yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarında çökme yaşandı. Çökme sonucu 4 otomobil ezildi. 

Ekinci İnşaat'tan Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen projesi!

Ekinci İnşaat, su kıtlığına karşı da projelerinde farkındalık oluşturuyor. Firma, Akdeniz'de, Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen sitesini inşa etti.

Kağıthane'deki kaçak site yıkılıyor!

İstanbul Kağıthane'de 1990'da hafriyat dolgu alanına kaçak bir şekilde yapılan 6 blok ve 288 daireden oluşan sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

Türk Kızılay'dan Marmara Depremi'nin 21. yılına özel farkındalık çalışmaları!

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde gerçekleştirilecek farkındalık çalışmalarıyla hem kaybedilen canların unutulmadığı gösterilecek hem de afetlere hazırlıklı ve dirençli bir toplum olma zorunluluğuna da dikkat çekilecek.

Deprem korkusu Yalova’yı DASK’ta lider yaptı!

Konut sigortası ve DASK’ın doğu illerinden yeterince farkındalık oluşmadığı açıklandı. Deprem korkusunu yaşayan Yalova’nın ise DASK’ta yüzde 86,1 ile ilk sırada yer aldığı belirtildi.

Kağıthane'de yıkım gerginliği!

Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Sadabad Öğrenci Yurdu'nun yıkımı için Kağıthane Belediye ekipleri çalışmalara başladı. Yurt önünde bir araya gelen vatandaşlar, yıkımı engellemeye çalıştı.

10 Ekim Dünya Evsizler Günü'nde farkındalık yaratılıyor!

10 Ekim Dünya Evsizler Günü'nde küresel evsizlik sorununa farkındalık yaratılmaya çalışılıyor...

Kağıthane'de 122 çürük bina deprem gelmeden yıkıldı!

Tüm Marmara’yı etkileyen 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Coğrafi yapısı depremin yüksek tehdit oluşturduğu ilçeler arasında yer alan Kağıthane’de, yıkılması muhtemel çok sayıda bina depremden 2 ay önce ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yıkılmıştı.

Kağıthane'de hasarlı binaların yıkımına başlandı!

Kağıthane'de yaklaşık 10 gün önce istinat duvarının çökmesinin ardından bir bina çökmüş bir bina ise kontrollü olarak yıkılmıştı. Mahallede hasar gören 24 binanın da yıkımına karar verilmişti. Yıkımlar bugün itibariyle başladı.

Kağıthane Farkındalık Oluşturma Eğitimi Haberi

Kağıthane Farkındalık Oluşturma Eğitimi

Uluslararası Çalışma Örgütü’nün dünya geneli verilerine göre iş kazası ve meslek hastalıkları sonucu her yıl 2,5 milyon insan ölüyor. Ülkemizde ise her gün gerçekleşen yaklaşık 172 iş kazasında, 6 çalışan sağlığını, 4 çalışan ise hayatını kaybediyor.


Bu gerçeklerden yola çıkan Kağıthane Belediyesi, sağlıklı iş yerlerinin oluşturulması, meslek hastalıklarının önlenebilmesi ve çalışanlara iş güvenliği kültürünü kazandırmak için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile el ele veriyor. Düzenlenen eğitim seminerleri ile personeli bilinçlendirerek iş kazalarının önüne geçmeyi amaçlayan Kağıthane Belediyesi, ilçe genelindeki tüm çalışanlara ve işletmelere iş kazalarında ve acil durumlarda nelerin yapılması gerektiğini anlattı.


Bu eğitimin sonunda işveren ve çalışanlara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından sertifika veriliyor. Kağıthane sınırları içerisinde çalışan tüm vatandaşlar ve şirketlerin ücretsiz olarak katılabileceği seminerlerin ilk gününde...