05 / 05 / 2024

kağıthane millet kırathanesi inşaatı

kağıthane millet kırathanesi inşaatı

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Kağıthane'deki kaçak site yıkılıyor!

İstanbul Kağıthane'de 1990'da hafriyat dolgu alanına kaçak bir şekilde yapılan 6 blok ve 288 daireden oluşan sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

Kağıthane Millet Kıraathanesi 27 Ocak'ta açılıyor!

İstanbul'un konum olarak merkezinde bulunan Kağıthane'de, her yaştan vatandaşa özel Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi 27 Ocak tarihinde hizmete açılıyor.

Kağıthane'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez mahalle/mevki, Seyrantepe köyü, 2679 ada, 6 parselde yer alan arsayı toplam 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kağıthane'de yıkım gerginliği!

Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Sadabad Öğrenci Yurdu'nun yıkımı için Kağıthane Belediye ekipleri çalışmalara başladı. Yurt önünde bir araya gelen vatandaşlar, yıkımı engellemeye çalıştı.

Kağıthane'deki 5 katlı Huzur Apartmanı yıkıldı!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde riskli olarak tespit edilen 5 katlı Huzur Apartmanı'nın yıkıldı. Yıkım foto muhabirler tarafından görüntülendi...

Kağıthane'de 122 çürük bina deprem gelmeden yıkıldı!

Tüm Marmara’yı etkileyen 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Coğrafi yapısı depremin yüksek tehdit oluşturduğu ilçeler arasında yer alan Kağıthane’de, yıkılması muhtemel çok sayıda bina depremden 2 ay önce ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yıkılmıştı.

Kağıthane'deki riskli 123 binadan 76'sı yıkıldı!

Kağıthane'de nisan ayında bir binanın çökmesi sonucunda açıklanan riskli 123 binadan 76'sı yıkılarak diğer yapılar için yıkım çalışmaları sürüyor.

kağıthane millet kırathanesi inşaatı Haberi

kağıthane millet kırathanesi inşaatı

İstanbul Kağıthane Belediyesi ilçe genelinde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre; Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in sözünü verdiği 53 projeden biri olan Millet Kıraathanesi Ve Çocuk Kütüphanesi'ne yenileri ekleniyor. Geçen yıl açılan Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra Sultan Selim ve Hamidiye mahallelerine de aynı şekilde Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi hizmet vermeye başlayacak. 

ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE 

Hamidiye Gençlik Merkezi'nin içinde 500 metrekare alana inşa edilecek 135 kişi kapasiteli kıraathane, özellikle öğrencilerin kaynak kitap arayışında yeni adresi olacak. Sultan Selim Kültür Merkezi'nde inşası devam eden kıraathanede de 530 metrekare alan içinde 104 kişilik ana salon, 50 kişilik çocuk kütüphanesi, 50 kişilik kafe ve çalışma salonu ile lobi bulunacak.

Başkan Mevlüt Öztekin, inşa çalışmalarını yerinde incelerken "Kıraathanelerimiz...