30 / 04 / 2024

kağıthane piyalepaşa tüneli kapanacakmı

kağıthane piyalepaşa tüneli kapanacakmı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 23-27 Aralık tarihlerinde İstanbul' da bazı tünellerin bakım çalışması sebebiyle kapatılacağını açıkladı. Trafiğe kapanacak olan tünellerden biri Kağıthane-Piyalepaşa tünelinin Kağıthane - Piyalepaşa istikameti...

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

Kağıthane Osmanpaşa Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Merkez (Osmanpaşa) Mahallesi 9701 ada 1 Parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

kağıthane piyalepaşa tüneli kapanacakmı Haberi

kağıthane piyalepaşa tüneli kapanacakmı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada karayolu tünellerinde bakım yapılacağından bazı tünellerin araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.


TRAFİĞE KAPATILACAK TÜNELLER

İBB'nin açıklamasına göre Kağıthane-Piyalepaşa tüneli Kağıthane-Piyalepaşa istikametinde 23 Aralık'ta pazarı pazartesiye bağlayan gece 00:00-02:30'da trafiğe kapatılacak.


Aynı tünelin ters yönünde ise aynı gün saat 02:30'dan 05:00'e araç trafiğine kapatılacak.


İBB Bomonti Dolmabahçe tünelinin ise 24 ve 25 Aralık'ta bakım çalışmaları sebebiyle araç trafiğine kapatılacağını açıkladı. Tünelin Bomonti-Dolmabahçe yönü 24 Aralık günü pazartesiyi salıya bağlayan gece 00:00-05:00 arasında kapalı olacak. Dolmabahçe-Bomonti istikametinde ise salıyı çarşambaya bağlayan gece 25 Aralık'ta yine 00:00-05:00 arası bakım çalışması yapılacak ve araç trafiği olmayacak.


Bakım çalışması yapılacak bir başka tünel ise Sarıyer-Çayırbaşı tüneli olacak. Sarıyer-Çayırbaşı yönü 26 Aralık'ta çarşambayı perşembeye bağlayan gece 00:00-05:00 arası araç trafiğine kapanacak. Çayırbaşı-Sarıyer yönü ise 27 Aralık...