29 / 04 / 2024

kağıthane sosyal hizmet merkezi

kağıthane sosyal hizmet merkezi

Sosyal Belediyecilik anlamında bir çok önemli çalışmaya imza atan Kağıthane Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Kağıthane'de mağdur olan 149 haneye 745 bin lira kaynak aktarıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Kağıthane'de mağdur olan 149 haneye toplamda 745 bin lira kaynak aktarıldı" dedi...

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Kağıthane'deki sosyal konutlar sahiplerine teslim edildi!

Kağıthane Belediyesi tarafından devam edilen kentsel dönüşüm çalışmalarından etkilenen vatandaşlar için yapılan sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi hizmete açıldı!

Sosyal belediyecilik alanında önemli işlere imza atan Kağıthane Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi hizmete açıldı.

Kağıthane'ye yeni sosyal hizmet merkezi!

Sosyal Belediyecilik anlamında bir çok önemli çalışmaya imza atan Kağıthane Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Kağıthane 7000 satış ofisi!

Kağıthane 7000 projesinde 1.400 metrekare sosyal donatı alanı ve 3 bin 300 metrekare iç bahçe alanı bulunuyor. Kağıthane 7000 satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Mahallelere kazandırdığı sosyal tesisler, spor kompleksleri, kültür merkezleri ve konaklarla vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Kağıthane Belediyesi'nin yeni bir eseri Gürsel Mahallesi’nde yükseliyor.

Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Kentsel dönüşümle yapı stokunun yüzde 60'ı yenilenen ve sosyal donatıları güçlendirilen Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Kağıthane Sultan Selim Hizmet Kompleksi'nde sona gelindi!

Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde yapımına devam edilen kültür merkezi ve katlı otoparkının inşaatında sona yaklaşıldı.

Beyazhane Kağıthane teslim tarihi!

Beyazhane Kağıthane teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplamda 117 adet dairenin yer aldığı projede kapalı havuz ve fitness gibi sosyal yaşam alanları sunuluyor.

Kağıthane DKY On Residence iletişim!

Kağıthane DKY On Residence iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları sunuluyor.

kağıthane sosyal hizmet merkezi Haberi

kağıthane sosyal hizmet merkezi


Bünyesinde kurduğu Sosyal Yardım Mağazası ve Aşevi gibi birimler ile giyimden kırtasiyeye, gıdadan eşyaya birçok alanda ihtiyaç sahibi kişilere yardım eli uzatan Kağıthane Belediyesi, yeni bir sosyal proje için daha önemli bir adım attı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında 'Kağıthane Sosyal Hizmet Merkezi Açılması ve İşbirliği Protokolü' imzalandı.

Kağıthane Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi Güzeldere Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan sosyal hizmet merkezinin önümüzdeki aylarda açılması planlanıyor.  Yapılan protokole göre açılacak olan Sosyal Hizmet Merkezi’ni belediye ve il müdürlüğü birlikte yönetecek. Sosyal Hizmet Merkez’i, Kağıthane'de yaşayan ihtiyaç sahibi kadın, çocuk, yaşlı ve engellilere yardım elini uzatacak.

Projeyle birlikte Kağıthane’deki paylaşım toplumu olgusunun daha da güçleneceğine işaret eden Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ‘’Çalışarak, üreterek ve paylaşarak...