27 / 04 / 2024

Kağıthane Sultan Selim Hizmet Kompleksi son durum

Kağıthane Sultan Selim Hizmet Kompleksi son durum

Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde yapımına devam edilen kültür merkezi ve katlı otoparkının inşaatında sona yaklaşıldı.

Belediye Kağıthane'de arsa satıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler şimdi baksın! 

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı! 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Toykar tarafından kuruldu. 

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açıldı!

Kağıthane Belediyesinin Kağıthane'ye kazandırdığı son ve en önemli kültür alanlarından biri olan Sultan Selim Mahallesi Kültür Merkezi kapılarını açtı.

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açılıyor!

Kültürel alanda önemli işlere imza atan Kağıthane Belediyesi, Gültepe Kültür Merkezi, Hamidiye Gençlik Merkezi ve Çağlayan Bilim Merkezi’nin ardından dev bir kompleksi daha vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Kağıthane Sultan Selim Hizmet Kompleksi'nde sona gelindi!

Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde yapımına devam edilen kültür merkezi ve katlı otoparkının inşaatında sona yaklaşıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses şikayeti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiğe açıldı. İstanbullu boğazın yeni gerdanlığını çok sevdi. Ancak ‘Beyaz Türkler’ bu durumu hazmedemedi. ‘Çok ses geliyor rahatsız oluyoruz. Arılar bile kaçıyor’ dedi.

Ottoman Evershıne İnşaat Proje Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Evershıne İnşaat Proje Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak No:7 Nef 09 Nef Ofis'te kuruldu.

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak, No:7 Nef 09,Nef Ofis'te kuruldu.

Altunhans Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunhans Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulsamet Altunhan tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak 'ta kuruldu.

Fuas Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuas Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Balçıklı tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Bilinç Sokak'ta kuruldu.

Hanlife İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanlife İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Şişman tarafından 500 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Gümüşhane Caddesi'nde kuruldu.

Bayer İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayer İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi, Bayram Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi,Sultan Selim Caddesi 'nde kuruldu.

Remlak Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remlak Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arzu Tekbastı tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kağıthane, Sultan Selim Caddesi, Lale Gül Sokak'ta kuruldu.

Kağıthane Sultan Selim Hizmet Kompleksi son durum Haberi

Kağıthane Sultan Selim Hizmet Kompleksi son durum



Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde yapımına devam edilen Kültür Merkezi ve Katlı Otoparkının inşaatında sona yaklaşıldı. Kaba inşaatı neredeyse yüzde 100 olarak tamamlanan kompleks bittiğinde Kağıthaneliler çok önemli bir merkeze daha kavuşmuş olacak.

Binanın içerisinde bulunacak olan İSMEK ise hizmet vermeye başlamak için adeta gün sayıyor. 9 derslik ile hizmet verecek olan İSMEK, bilgisayardan dikiş nakış derslerine kadar bir çok alanda kurslar verecek.

350 Kişilik çok amaçlı salon, 240m2'lik fitness salonu, kafeterya, 70 kişilik sinema salonu, 6D Animasyon salonu, İSKİ ve PTT'nin de bulunacağı binaya Sultan Selim Mahalle Muhtarlığı da taşınacak. Ayrıca binada 13 odası ile Aile Hekimler Birliği de bulunuyor.


Gençlik merkezi projesini değerlendiren Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Kağıthane’de birçok ihtiyacın tek merkezden karşılandığı kompleks binalar inşa ettiklerini belirterek; ‘’ Özellikle işsiz...