23 / 07 / 2024

kahraman maraş turizm haberleri

kahraman maraş turizm haberleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince hazırlanan projelerle kent, Yedikuyular bölgesi kayak merkeziyle kış turizmine, sıcak su potansiyeli olan bölgelerde yapılacak çalışmayla da termal turizmde yeni yatırımlara hazırlanıyor

Nuras Vip Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nuras Vip Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Semra Kahraman tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Tarihin en önemli turizm alanlarından Maraş bölgemizi ihya ve inşa etmek için bugün bir araya geldik." dedi.

Ck İstanbul Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck İstanbul Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyna Kahraman tarafından kuruldu.

Hayalet kent Maraş için düğmeye basıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 46 yıl boyunca kapalı halde bulunan Doğu Akdeniz’in en önemli turizm merkezlerinden Maraş kentinin açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi kuruldu! 

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Bilgener, Aslan Emre, Serhat Kahraman ve Mustafa İlbeyli ortaklığında kuruldu. 

Kapalı Maraş turizm yıldızı olacak!

KKTC Başbakanı Tatar, Kapalı Maraş’ın açılmasıyla ilgili hazırlıkları anlattı. Tatar, “Maraş’ın açılması Kuzey Kıbrıs’ı bambaşka bir yer haline getirecek” dedi.

Tatilciniz Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatilciniz Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Gülaçtı ve Emirhan Kahraman ortaklığında kuruldu. 

Diriliş Turizm İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diriliş Turizm İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Kahraman ve Ayhan Dizman ortaklığında kuruldu. 

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aker ve Adem Aker ortaklığında kuruldu.

Birer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ertan Kahraman tarafından kuruldu.

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi, Mübarek Kahraman tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Hazal Sokak'ta kuruldu.

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Kahraman Destebaşı Şube Müdürlüğünde 3 milyon TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi'nde açıldı.

Norm Emlak İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Norm Emlak İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tunay Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta Küçükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

kahraman maraş turizm haberleri Haberi

kahraman maraş turizm haberleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince hazırlanan projelerle kent, Yedikuyular bölgesi kayak merkeziyle kış turizmine, sıcak su potansiyeli olan bölgelerde yapılacak çalışmayla da termal turizmde yeni yatırımlara hazırlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Çevre ve Şehircilik il Müdürü Saim Ata ve beraberindeki heyetle kayak merkezi yapılacak Yedikuyu bölgesinde inceleme yaptı. Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, turizm potansiyelinin artırılması için belirlenen alanlardaki ulaşımı rahatlatarak, bölgedeki doğal güzellikleri gün yüzüne çıkaracaklarını kaydetti. Kahramanmaraş'ın, Doğu Akdeniz'in en rahat nefes aldığı illerden birisi olduğunu belirten Erkoç, alanda yapılması planlanan kayak merkezinin sadece Kahramanmaraş'a değil Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Adana gibi komşu illere de hizmet vereceğini ifade etti. 


YER TAHSİSİ HAZIRLIĞI


 Seçim çalışmaları kapsamında ilin doğal zenginliklerini turizme kazandırma sözü verdiklerini hatırlatan Erkoç, "Türkiye'de...