14 / 05 / 2024

Kahramankazan Belediyesi

Kahramankazan Belediyesi

Ankara Kahramankazan'da girişimcilerin gözde ilçesi oldu. Kahramankazan Belediyesi'nden 2017'nin ilk ayında 35 yeni işletmeye ruhsat verildi.

Ankara Kahramankazan 12 Yıldız Şehri ödülünü kazandı!

Kahramankazan Belediyesi, 12 Yıldız Şehri ödülünü kazanarak Avrupa'nın yıldız kentleri arasına girmeyi başardı.

Ankara Kahramankazan'da 232 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor! 

Ankara Kahramankazan Belediyesi, Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Kayı ve Saraç Mahallelerinde bulunan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kahramankazan'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Kahramankazan Belediyesi 3 arazi satacak! Ankara'da arazi arayanlar dikkat!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Soğulcak Mahallesi'nde yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Kahramankazan Belediyesi'nden Ankara'da satılık 4 arazi! Metrekare fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan'da yer alan  4 adet araziyi satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

 Ankara Kahramankazan Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira ücreti almayacak!

Kahramankazan Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda, iş yeri kapanan 70 esnaftan kira ve yer işgal bedeli almayacak.

Kahramankazan'daki termal otel 20.2 milyon TL'ye satıldı!

Kahramankazan Belediyesi tarafından inşa edilen ermal otel, gerçekleşen ihalede satıldı. İhaleye 20 milyon 200 bin TL'lik teklif veren Cem Veb-Ofset firması otelin yeni sahibi oldu.

Kahramankazan Belediyesi'nden 20 milyon TL'ye satılık otel!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Kayı Mahallesi'nde bulunan termal oteli satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli 20 milyon TL olarak belirlendi.

Kahramankazan'da 40 köye yarım milyonluk yatırım!

Kahramankazan Belediyesi 40 köye 4 aylık süreçte yarım milyonluk yatırım yaptı. Köy konaklarından camilere, mezarlıklardan yollara kadar tüm noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Kahramankazan Belediyesi'nden 18.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramankazan Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki ticaret+konut imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 29 Haziran'da gerçekleşecek...

Kahramankazan Belediyesi'nden 21.3 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediyesi, Kayı Mahallesi'ndeki termal otel ve arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta yapılacak..

Kahramankazan 15 Temmuz Müzesi'nde çalışmalar tam gaz!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kahramankazan Belediyesi iş birliğiyle ilçede kurulacak, 2018'de faaliyete girmesi planlanan "15 Temmuz Müzesi" için çalışmalar sürüyor.

Kahramankazan'da 1.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramankazan Belediyesi Atatürk Mahallesi'ndeki 4 bin metrekare büyüklükteki arsayı 1.5 milyon TL'ye satıyor..

Ankara Kahramankazan'da 35 işyerine ruhsat verildi!

Ankara Kahramankazan'da girişimcilerin gözde ilçesi oldu. Kahramankazan Belediyesi'nden 2017'nin ilk ayında 35 yeni işletmeye ruhsat verildi.

Ankara Kahramankazan 12 Yıldız Şehri ödülünü kazandı!

Kahramankazan Belediyesi, 12 Yıldız Şehri ödülünü kazanarak Avrupa'nın yıldız kentleri arasına girmeyi başardı.

Kahramankazan Belediyesi Haberi

Kahramankazan Belediyesi

Kahramankazan Belediyesi, 2017 yılında da iş yeri açmak isteyen girişimcilerin ilk tercihleri arasında yer almayı sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi 2017'nin ilk ayında 35 yeni işletmeye ruhsat verdi. 52 bin nüfuslu bir ilçe olmasına karşın, belediyeden ruhsat alarak faaliyet gösteren işletme sayısı 4 binin üzerine çıktı. Kahramankazan'da ticari faaliyette bulunmak isteyen yeni işletmeler arasında market, pastane, lokanta, kuaför, büro, imalathane, atölye ve fabrika gibi yoğun istihdam alanı barındıran iş yerleri bulunuyor.


2004'TE BİN CİVARINDAYDI

Kahramankazan Belediyesi bu kapsamda 2017'nin ilk ayında başvuruda bulunan 35 yeni işletmeye ruhsat verdi. Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün belediye başkanı olduğu 2004 yılında ilçe genelinde belediyeden ruhsat alan bine yakın işletme bulunurken, bu sayı 2017'nin ilk ayı itibarıyla 4002'ye yükselmiş durumda. Böylece Ertürk'ün başkan olduğu süre içerisinde ilçedeki yeni...