30 / 04 / 2024

Kahramankazan otel satılık

Kahramankazan otel satılık

Kahramankazan Belediyesi tarafından inşa edilen ermal otel, gerçekleşen ihalede satıldı. İhaleye 20 milyon 200 bin TL'lik teklif veren Cem Veb-Ofset firması otelin yeni sahibi oldu.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Kağıthane DKY On Rezidans satılık daire!

Kağıthane DKY On Rezidans satılık daire fiyatları 482 bin liradan başlıyor. DKY On Rezidans projesinde 206 rezidans daire, ofis, otel ve ticari birimler yer alıyor...

Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık!

Daire teslimlerinin Ocak ayı 2019 yılında yapılması planlanan projede 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otel bulunuyor. Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık ofisler 95 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Sone İstanbul Residence Basın Ekspres satılık!

Sone İstanbul Residence Basın Ekspres satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında belirlendi. Projede 1.067 daire, otel ve ticari birimler olacak...

Cathay Sone İstanbul satılık ev!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşan proje 6 blok şeklinde yükseliyor. Cathay Sone İstanbul satılık ev tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık daire!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kahramankazan otel satılık Haberi

Kahramankazan otel satılık

Ankara Kahramankazan Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla inşa edilerek, özel sektör eliyle işletilmesi planlanan, ancak geride kalan yaklaşık 3.5 yıllık süre boyunca alıcısını bekleyen termal otel, gerçekleşen ihalede satıldı. Sabah Gazetesi'ndey yer alan habere göre açık ihale gerçekleştiren Cem Veb-Ofset firması, verdiği 20 milyon 200 bin TL'lik teklifle ihaleyi kazanap otelin yeni sahibi oldu.

Termal kimliğe sahip Kahramankazan'da, belediye tarafından Kayı Mahallesi'nde yaklaşık 3.5 yıl önce yapımı tamamlanıp, özel sektör eliyle işletilmesi amaçlanan termal otelin satılması için ihale gerçekleştirecek. İhaleye, Cem Veb-Ofset firması adına şirket yetkilileri Cemal Uslu ve Hüseyin Höke katıldı. İhaleyi AK Partili ve İYİ Partili bazı belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar da yakından izledi. Şeffaf şekilde düzenlenen ihalede Cem Veb-Ofset firması termal otel için 20 milyon 200 bin TL'lik teklif verildi. Firma verdiği bu teklifle...