30 / 04 / 2024

Kahramanmaraş altın

Kahramanmaraş altın

Kuyumculuğun başkenti olan Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu yüzlerce kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkentinde 2 Ekim 2022 altın fiyatları….

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Kahramanmaraş depremi altını vurdu! Altın üretimi durdu! Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar oldu?

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 700 kuyumcu atölyesi, üretimini durdurdu. Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar oldu? Kahramanmaraş altın fiyatları kaç TL? 16 Mart 2023 Kahramanmaraş altın fiyatları.

Enkaz korkusu harekete geçirdi! Bankalardaki altın miktarı arttıkça artıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bankalardaki altın birikimi arttı. İşte detaylar!

Deprem büyük korku yarattı! Altın ve dövizi olan bankaya koşuyor!

Türkiye’de 11 ilde büyük can kayıpları ve hasara neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden sonra enkazdan çıkarılan altın ve döviz görüntüleri, yastık altındaki altın ve döviz tasarruflarının bankalara kaymasına neden oldu.

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

Deprem altın piyasasını da vurdu! Altın ithalatı geçici olarak durdu

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminin ardından ekonomik olarak da zarar gören Ülke ekonomisinin zararını hafifletmek için  mal mukabili (vadeli) altın ithalatının geçici bir süreliğine durdurulması kararı alındı.

Altın piyasası karman çorman! Rakamı duyan kuyumcuları doldurdu!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından deprem yükselişleri başladı. Bundan dolayı da altın fiyatların vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Altın alacaklara İslam Memiş’ten uyarı! Altın bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kahramanmaraş'ta yaşanan korkunç depreminden sonra piyasaları değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, birtakım önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Kahramanmaraş`ta altın rekoru! 20 ton altın takı üretildi!

Kahramanmaraş'ta 2021 yılında 9 ton üretimle sınırlanan altın takı üretimi, geride bırakılan 2022 yılında yüzde 125 artışla 20 ton üretime ulaşarak tarihi bir rekora imza attı.

Kahramanmaraş altın piyasasında kritik gelişme! Gram altın 995 TL..

13 Ekim 2022 Kahramanmaraş güncel altın fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz hafta  yükselen altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı.Kahramanmaraş  altın piyasasında bugün gram altın 995 TL...

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 2 Ekim 2022 altın fiyatları..

Kuyumculuğun başkenti olan Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu yüzlerce kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkentinde 2 Ekim 2022 altın fiyatları….

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 23 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 23 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları resmen çakıldı! İşte 22 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatları resmen çakıldı. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 22 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kahramanmaraş altın Haberi

Kahramanmaraş altın

Vatandaşlar Kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ederken aynı zamanda, Kuyumculuğun Başkenti olan Kahramanmaraş güncel altın fiyatlarını açıkladı….

Peki, haftanın son gününde güncel gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları ne kadar? İşte, Kahramanmaraş 2 Ekim 2022 altın fiyatları…

KAHRAMANMARAŞ KÜLÇE ALTINI NE KADAR?

Külçe altın fiyatı: 1000,00 TL

22 ayar bilezik fiyatı: 985,00 TL

18 ayar bilezik fiyatı: 806,20 TL

14 ayar bilezik fiyatı: 628,00 TL

KAHRAMANMARAŞ ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR? 

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.630 TL

Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.680 TL

Eski çeyrek alış fiyatı: 1.600 TL

Eski Çeyrek satış fiyatı: 1.650 TL

KAHRAMANMARAŞ YARIM ALTIN KAÇ TL?

Yeni yarım alış fiyatı: 3.260 TL

Yeni yarım satış fiyatı: 3.360 TL

Eski yarım alış fiyatı: 3.200 TL

Eski yarım satış fiyatı: 3.300 TL

KAHRAMANMARAŞ TAM ALTIN BUGÜN KAÇ...