07 / 05 / 2024

Kahramanmaraş belediye çalışmaları

Kahramanmaraş belediye çalışmaları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 2017'de ulaşımdan kentsel dönüşüme, sosyal projelerden teknik projelere olmak üzere dev projelerin şantiyelerinin kurulacağını söyledi.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta dönüşüm çalışmalarına başladı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İl Afet Risk Azaltma Planı'nın (İRAP) uygulanacağı Kahramanmaraş'ta şehri güvenli hale getirmek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş Tekke'de yıkım çalışmaları tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke'de kentsel dönüşüm kapsamında başlattığı yıkım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Divanlı'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayaltı Caddesi’nde başlatılan yol genişletme ve yıkım çalışmaları Divanlı Mahallesi’nde de sürüyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Milli İrade Meydanı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Saraçhane Çarşısı’nda çalışmalar başladı!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Saraçhane Çarşısı’nda düzenleme çalışmalarına start verdi.

Kahramanmaraş'ta kamulaştırma çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sarayaltı ve Şekerli Caddelerinde yol kamulaştırma çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Kılavuzlu Sulama projesinde çalışmalar hızlandı!

Güneydoğu Anadolu Projesi Eylem Planı kapsamına alındıktan sonra çalışmaları hızlandırılan dört etaplı Kılavuzlu Sulama Projesi, tamamlandıktan sonra Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay'da binlerce hektarlık tarım arazisine hayat vermesi planlanıyor.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Kahramanmaraş Ulu Cami'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Arasa Otopark'ta temel çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Arasa Çok Katlı Otopark’ta inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş belediye çalışmaları Haberi

Kahramanmaraş belediye çalışmaları

Oluşturduğu projelerle modern şehircilik hareketini başlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2017 yılını şantiye yılına çevirdi. Ekibiyle birlikte yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ulaşımdan kentsel dönüşüme,  sosyal projelerden teknik projelere olmak üzere bu yıl kentin her bölgesinde dev projelerin şantiyelerinin kurulacağını söyledi.


Kahramanmaraş il geneline uyguladığı projelerle halkın yaşam refahını yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yeni açılan bulvarla kent trafiğine neşter vurdu. Anadolu’nun kadim bir kenti olan Kahramanmaraş’ın tarihi ve kültür yönünü de ön plana çıkaran Büyükşehir Belediyesi Demirciler çarşısını aslına uygun restore çalışmalarında sona yaklaştı. Geçmişi 200 yıllık olan binayı da restore ettirerek Yedi Güzel Adam Müzesi haline getirmeyi amaçlayan Erkoç; “İlimizdeki tarihi binayı restore ederek Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’ne dönüştürüyoruz. Eskiden lise...