27 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Hacı Mehmet Güner

Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Hacı Mehmet Güner

Erdoğan'ın Kahramanmaraş'ı gezerken çok beğendiği bu cami, Çamlıca tepesine yapılacak cami için de ilham kaynağı oldu

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Kahramanmaraş Millet Bahçesi'nde son durum!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından Pazarcık'ta hayata geçirilen millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Hacı Mehmet Güner Haberi

Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Hacı Mehmet Güner

İstanbul ’un Çamlıca Tepesi’nde yapımı planlanan cami için Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Hacı Mehmet Güner’in görevlendirilmesinin ardında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın geçen mayıs ayında gezdiği Kahramanmaraş’ın Mercimektepe bölgesindeki 4 minareli Abdulhamid Han Camii’ni çok beğenmesinin yattığı belirtildi. 


Kahramanmaraş’ın dört bir yanından görülen Abdulhamid Han Camii’nin mimarı Hacı Mehmet Güner, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da camiyi gezmesinin ardından haziran başında belediyeden ayrılıp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda görevlendirildi.



ABDULHAMİD HAN CAMİİ’NİN TEMELİNİ NECMETTİN ERBAKAN ATMIŞTI 

25 bin kişinin aynı anda ibadet edebildiği Abdülhamid Han Camii’nin temeli 1993’te Refah Partisi Genel Başkanı iken merhum Necmettin Erbakan tarafından atıldı. Erbakan, dönemin Refah Partili Belediye Başkanı, daha sonra Fazilet ve AK Parti ’den iki dönem milletvekili seçilen Ali Sezal’la birlikte cami inşaatına...