29 / 04 / 2024

kahramanmaraş belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

kahramanmaraş belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Malik Ejder Mahallesinde yıkım gerçekleştirildi. Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında yapılacak çalışmalarda 2 bin 500 konutun yıkılacağı bildirildi...

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde evler teslim edilmeye başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Saçaklızade'de inşa ettiği konutları teslim etmeye başladı.  3 bloktan meydana gelen projede 95 daire yer alıyor. 

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yusuflar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Çalışmalar hakkında konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör konutların kısa süre içerisinde sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Kahramanmaraş Belediyesi'nden 12.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 253 bin 606,40 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihale tarihi 19 Mart 2019 olarak açıklandı. 

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

kahramanmaraş belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

kahramanmaraş belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Malik Ejder Mahallesinde yıkım gerçekleştirildi. 


Bakanlar Kurulu Kararı ile riskli alan ilan edilen Malik Ejder, Hacı Bayram Veli ve Gayberli Mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandı. 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında yapılacak çalışmalarda 2 bin 500 konutun yıkılacağı bildirildi. 


Yıkım çalışmalarının başladığı Malik Ejder Mahallesi'nde konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Melike Özdemir, "Riskli alan ilan edilmiş olan Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder Mahallelerinde bugün itibariyle yıkıma başladık. Bugünkü çalışmalarda ilk etapta bir tanesi Hacı Bayram Veli dört tanesi de Malik Ejder Mahallesinde olmak üzere beş adet konutun yıkımı gerçekleştirildi. Riskli alanların acele el koyma yoluyla kamulaştırması yapılmış olup vatandaşlara kamulaştırma bedelleri ödendikten sonra yapılar boşaltılmış ve sorunsuz bir şekilde...