27 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nce Afşin İlçesi için hazırlattırılan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı için itiraz süresinin başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı.

Kahramanmaraş Gayberli'de Millet Bahçesi yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi müthiş bir projeye imza attı. Bin 550 konutu kamulaştırıp yıkan belediye, yerine herkesin huzur içinde zaman geçireceği bir bahçe yapıyor.

Kahramanmaraş Atıksu arıtma tesisi inşaatı sürüyor!

Atıksu arıtma tesisi inşaatında inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı, Fatih Mehmet Erkoç, "Kahramanmaraş, Türkiye'nin en önemli çevre dostu şehirlerinden biri olacak" dedi

Kahramanmaraş'a modern bir imam hatip lisesi yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, modern bir imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonu yapmak için kolları sıvadı.

Kahramanmaraş Göksun'da sosyal tesis inşaatı son aşamada!

Kahramanmaraş Göksun'da sosyal tesis inşaatı son aşamada Fatih Mehmet Erkoç, Göksun ilçesinde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Sümbüllü Vadisi bulvar çalışmaları son aşamada!

Kahramanmaraş Sümbüllü Vadisi bulvar çalışmaları son aşamada! Tamamlandığında Kahramanmaraş'ın kent içi ulaşımı açısından ana damarlardan biri olacak Sümbüllü Vadisi'ne yapılan bulvarda adım adım sona geliniyor

Elbistan'da imar planı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Elbistan'da inşaat sektörünün sorunları ve 1/5000 nazım imar planıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, 1/5000 nazım imar planı ile ilgili olarak bir rapor hazırladıklarını söyledi.

Kahramanmaraş'ta 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi.

Kahramanmaraş'taki Yavuz Selim İlkokulu inşaatı devam ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık ilçesinde yapımına başlanan 13 derslikli okulun inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Kahramanmaraş Menzelet Mesire Alanı'ndaki çalışmalar sürüyor!

Kahramanmaraş'ta Menzelet Mesire Alanı'ndaki çalışmalar hızla devam ediyor. Alan tamamlandığında, benzerleri arasında Türkiye'nin en büyüğü olacak.

Ulucami Tünel Kavşağı'nda çalışmalar sürüyor!

Kahramanmaraş'ta yapılacak Ulucami Tünel Kavşağı, kentte trafiğe nefes aldıracak. Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Ulaşılabilir bir kent" sloganıyla hareket ettiklerini söyledi.

Fatih Mehmet Erkoç: Tünel kavşak projelerimiz devam edecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ulucami Tünel Kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.

Kahramanmaraş'ta Şehir Kimliği Çalıştayı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı Saffron Otel’de başladı. Başkan Erkoç; “Kahramanmaraş’ın Gelecek Vizyonunu Birlikte Belirleyeceğiz” dedi.

Ağcalı Vadisi'nde rekreasyon çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Ağcalı Vadisi 'nde yapımına başlanılan rekreasyon alanında da incelemelerde bulundu.

Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları arasında yol yapım çalışmaları yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Havaalanı kavşağı- Toki Konutları arasında yapımı devam eden yol da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı, Fatih, Mağralı ve Kurtlar Mahallerinde yer alan arsaları 27 milyon 555 bin 179 TL'ye satıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar 13 milyon 707 bin 999 TL'ye satışa çıkarıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda imar ağılıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Elbistan imar planı açıklaması!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’den Elbistan kamuoyunun merakla beklediği imar planıyla ilgili yaşanan sürece ilişkin imar planı açıklaması yapıldı...

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 41.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Şeyhadil, Dulkadiroğlu Yenişehir ve Onikişubat Ilıca'daki 3 arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 17 ve 24 Nisan'da yapılacak..

Kahramanmaraş Büyükşehir 10.9 milyon TL'ye 2 tesis yaptırıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2 adet tesisi, yap-işlet modeli ile kapalı teklif usulü kiraya veriliyor. İhale 13 Şubat'ta yapılacak..

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den AFAD’a deprem evi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde başlattığı yıkım çalışmalarında, binaları tıpkı depremde yıkılmış gibi harabe haline getirerek AFAD’a çalışma imkanı sunuyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ta trafiği rahatlatma yönünde çalışmalarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yeni bulvarlar açıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 20 Eylül 2016 tarihinde toplandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ta yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Ahırdağı Caddesi’nin devamı olan bulvarın yapımına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın 13.’sü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukları kötü alışkanlıklardan korumak adına gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulları’nın bu yıl 13.’sü açıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Haberi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Konu ile ilgili olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Planlama Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Afşin ilçesi  (merkez) 1/5000 ölçekli ilave ve revizyon nazım imar planı 08.03.2016 tarihinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisince onaylanmıştır.  Afşin ilçesi (merkez) 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı, 08.04.2016 – 09.05.2016 tarihleri arasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ilan panosunda ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi  (www.kahramanmaras.bel.tr/) resmi internet sitesinde ilan edilmektedir.  Afşin ilçesi  (merkez) 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı Afşin Belediyesi binasında da bilgi amaçlı olarak ilan edilmiştir. Plana itirazlar 09.05.2016 tarihi mesai bitimine kadar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne (İsmetpaşa Mah. Azerbaycan Bulvarı No:25 Belediye Hizmet Binası Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş) ve Afşin Belediyesi binasında itirazlar için oluşturulan Kahramanmaraş...