28 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Dondurma Müzesi nerede

Kahramanmaraş Dondurma Müzesi nerede

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dondurma Müzesi'nin inşaatını tamamladı.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanarak iç döşeme çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nde sona gelindi.

Kahramanmaraş Dondurma Müzesi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dondurma Müzesi'nin inşaatını tamamladı.

Kahramanmaraş Dondurma Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı süren Dondurma Müzesi’nde incelemelerde bulundu.

Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi yarın açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi yarın vatandaşların hizmetine açılıyor.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyonunda sona gelinen Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’ndeki çalışmaları inceledi.

Kahramanmaraş Mutfak Müzesi geçmişin tadını geleceğe taşıyor!

Geçtiğimiz yıl Dulkadiroğlu Belediyesi ve DOĞAKA iş birliğiyle yapımı tamamlanan Mutfak Müzesi, geçmişin tadını geleceğe taşıyor...

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarında kaba inşaat çalışmalarını tamamladı

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

Kahramanmaraş Tematik Mutfak Müzesi açıldı!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta merkez Dulkadiroğlu Belediyesi Tematik Mutfak Müzesi'nin açılışına katıldı. Kaynak, Kahramanmaraş'ı geleceğe taşıyacak önemli bir eserin içinde olduklarını belirtti.

Kahramanmaraş Panorama Müzesi’nde son durum!

Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’ni inceledi.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin restorasyonu tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi'ni de restore ediyor.

Kahramanmaraş Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Restorasyon çalışmalarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kentteki Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'ni restore ediyor.

Kahramanmaraş Dondurma Müzesi nerede Haberi

Kahramanmaraş Dondurma Müzesi nerede

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen Dondurma Müzesi ziyaretçilerini bekliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Maraş Dondurmasının tanıtımının artırılması, bu sayede pazardan aldığı pay oranına katkıda bulunmayı planlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Kahramanmaraş'ın gastronomi alanındaki en önemli markası olan Maraş Dondurmasının şehrin turizmine ve turizm gelirine katkıda bulunacak olan Dondurma Müzesi’ni kente kazandırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un vizyon projeleri arasında yer alan Dondurma Vadisi projesinin bir ayağını oluşturan Dondurma Müzesi  1. Proje olarak göze çarparken ikinci proje olarak ta Tematik Dondurma Parkı bulunuyor.

Şehrin simgesi olan Maraş dondurması ile projelere devam edileceğini dile getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, dondurma müzesi ve dondurma parkından sonra Dondurma Akademisi, Ür-Ge ve Koordinasyon Merkezi'nin kurulacağını...