17 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Ekinözü yol genişletme çalışmaları

Kahramanmaraş Ekinözü yol genişletme çalışmaları

Kahramanmaraş’ın önemli merkezlerinden olan Ekinözü ile Ilıca’yı birbirine bağlayan yolda, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin başlattığı yol çalışmaları hızla devam ediyor. Çift yönlü olarak sürdürülen çalışmalar sunucunda iki merkez arasındaki yol 8 metre genişliğe çıkarılacak

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilere verilen tarımsal destek ödemelerinden biri olan fındık destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber geldi. Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

Kahramanmaraş’ta depreme dayanıksız okullar yıkılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kullanım ömrü dolan dayanıksız binaları ortadan kaldırıyor.

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kızıl tarafından kuruldu.

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Astan tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) desteği ile kazandırılması planlan Sağlık Turizmi Merkezi’nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Plansız ve düzensiz şehirleşme kangrene yol açıyor!

Plansız ve düzensiz şehirleşme ülkemizin ekonomisinde kangrene yol açıyor. Çarpık kentleşmenin çözümü olarak ise kırsal dönüşüm olarak gösteriliyor.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekinözü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü yol genişletme çalışmaları Haberi

Kahramanmaraş Ekinözü yol genişletme çalışmaları


Çift yönlü olarak sürdürülen çalışmalar neticesinde iki merkez arasındaki yol 8 metre genişliğe çıkarılacak ve asfalt satıh sayesinde de ulaşım kalitesi artacak. Çalışmaların Ekinözü ilçesine bağlı Gaziler Mahallesi kesiminde süren bölümünü yerinde inceleyen, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri Cuma Uykun ve Hanifi Öncül, Ekinözü ile Ilıca arasındaki yolun tamamlanmasıyla birlikte, bölgeye büyük katkı sağlayacağını söylediler. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin, Ekinözü ilçesine bağlı Gaziler Mahallesi’nde yol genişletme ve şarampol açma çalışması yürüttüğünü kaydeden Uykun ve Öncül, Ilıca tarafında ise Kısık Vadisi’nde seyyar konkasör tesisinde yolun asfaltlanmasına kullanılacak fuller malzemenin üretildiğini ifade ettiler.




Yolun genişletilerek standardının yükseltilmesinin bölgede başta turizm olmak üzere birçok sektörde canlanmayı da beraberinde getireceğini belirten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri Cuma Uykun ve Hanifi Öncül, “Ekinözü ilçemizle...