19 / 05 / 2024

Kahramanmaraş en yaşanılır kent olacak

Kahramanmaraş en yaşanılır kent olacak

Başkan Erkoç, "Yeşil alanlar, yeni yollar, kentsel dönüşümle Türkiye'nin en temiz ve yaşanılır kentini inşa edeceğiz" dedi.

Dolar kurunda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor!

Dolar kuru her yeni güne yeni bir rekorla başlarken Türk Lirası karşısında 15 haftadır aralıksız yükselmeye devam etti. Bu değer artışı en son 1999 yılında görülmüştü. Dolarda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor.

Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 28 Şubat ile 17 Mart arasındaki market fiyatlarını değerlendirdi. Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...

Borsada tarihi gün yaşandı! En fazla hangi sektör kaybettirdi?

Geçtiğimiz yıl tüm dünya piyasalarından pozitif ayrışan Borsa İstanbul, Çin’den gelen haberle çok moralli olan dış piyasalardan negatif ayrıştı ve günü düşüşle tamamladı. Peki bugün borsada yatırımcısına en fazla hangi sektör hisseleri kaybettirdi?

Elinde doları olan herkes baksın! Dolarda 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselişe geçen ABD dolarında 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor. Elinde dolar olan herkes baksın! Dolarda son dakika gelişmesi...

Vergi dilimi sorunu nedir? Maaşları nasıl etkiliyor? Nasıl çözülür?

Vergi dilimi sorunu işçi sendikaları tarafından sıklıkla dile getiriliyor ancak hükümet bu çağrıya henüz yeşil ışık yakmış değil. Asgari ücretin yükselmesiyle birlikte çalışanın ödediği vergi de artacak ve eline geçen para azalacak. Peki bu sorun nasıl çözülür? İşçilerin talebi ne olmalı?

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

Altın fiyatlarında ne kasırgası resmen tsunami yaşanıyor! Yatırımcılar hemen bakın! 20 Ekim 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında ne tsunami resmen kasırga yaşanıyor. Yatırımcılar şok içinde. Altın fiyatları tarihin düşüşünü yaşıyor. İşte güncel altın fiyatları 20 Ekim 2022...

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

Prefabrik evde yaşanır mı?

Prefabrik evde yaşanır mı, Prefabrik evler kısa ömürlü mü? şeklindeki sorular yanıtlarını bekliyor. İşte merak edilen o detaylar!

65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır?

Tapu satışı belli başlı şartların yerine getirilmesinden gerçekleşebilir. Peki 65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Altın fiyatlarında 2,5 yıl sonra bir ilk yaşanıyor! Altın öyle bir düştü ki görenler gözlerine inanamıyor

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Altın Fed'in faiz kararı ile sert düşüşe geçerken bugün altında 2,5 yıl sonra bir ilk yaşanıyor. Altın fiyatları öyle bir düştü ki görenler gözlerine inanamadı. Son dakika...

EYT'de resmen deprem! Milyonların beklediği EYT için tarih belli oldu! Bu flaş açıklamaya bakmadan geçen çok üzülür!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan EYT ile ilgili her gün farklı bir gelişme yaşanıyor. 

Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde alıcı ve satıcılar genellikle en büyük problemi satış aşamasında yaşıyorlar. Peki, Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? Tapuda süreç nasıl işler? İşte tüm detaylar...

Kahramanmaraş en yaşanılır kent olacak Haberi

Kahramanmaraş en yaşanılır kent olacak

Başkan Erkoç, "Yeşil alanlar, yeni yollar, kentsel dönüşümle Türkiye'nin en temiz ve yaşanılır kentini inşa edeceğiz" dedi.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hayata geçirecekleri projelerle Kahramanmaraş'ı Türkiye'nin en temiz ve en yaşanılır şehri haline getireceklerini söyledi. Genç, dinamik ve profesyonel bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını dile getiren Başkan Erkoç, Kahramanmaraş'ta nefes alan her insanın yaşam standardını yükseltecek çalışmalarla yola devam ettiklerini belirtti.


Kahramanmaraş'ın, Kurtuluş Savaşı'nda önemli bir yere sahip olduğunun ifade eden Başkan Fatih Mehmet Erkoç, "Kahramanmaraş kadim medeniyetimizin önemli merkezlerinden, önemli illerinden biridir. Kahramanmaraş'ın kurtuluş mücadelesi Türk İstiklal Savaşı'nın da ilk kıvılcımıdır. 12 Şubat 1920'de Maraş'ın işgalci güçleri dize getirmesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunda önemli bir yere sahiptir" dedi. 


KALİTELİ YAŞAM İÇİN 

Erkoç, Kahramanmaraş'ın her alanda üreten insanların şehri olduğunu ifade ederek,...