02 / 05 / 2024

Mehmet Erkoç: Kahramanmaraş en yaşanılır kent olacak!

Mehmet Erkoç: Kahramanmaraş en yaşanılır kent olacak!

Başkan Erkoç, "Yeşil alanlar, yeni yollar, kentsel dönüşümle Türkiye'nin en temiz ve yaşanılır kentini inşa edeceğiz" dedi.



Başkan Erkoç, "Yeşil alanlar, yeni yollar, kentsel dönüşümle Türkiye'nin en temiz ve yaşanılır kentini inşa edeceğiz" dedi.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hayata geçirecekleri projelerle Kahramanmaraş'ı Türkiye'nin en temiz ve en yaşanılır şehri haline getireceklerini söyledi. Genç, dinamik ve profesyonel bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını dile getiren Başkan Erkoç, Kahramanmaraş'ta nefes alan her insanın yaşam standardını yükseltecek çalışmalarla yola devam ettiklerini belirtti.


Kahramanmaraş'ın, Kurtuluş Savaşı'nda önemli bir yere sahip olduğunun ifade eden Başkan Fatih Mehmet Erkoç, "Kahramanmaraş kadim medeniyetimizin önemli merkezlerinden, önemli illerinden biridir. Kahramanmaraş'ın kurtuluş mücadelesi Türk İstiklal Savaşı'nın da ilk kıvılcımıdır. 12 Şubat 1920'de Maraş'ın işgalci güçleri dize getirmesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunda önemli bir yere sahiptir" dedi. 


KALİTELİ YAŞAM İÇİN 

Erkoç, Kahramanmaraş'ın her alanda üreten insanların şehri olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir olduktan sonra şehrimizin genelini kapsayan planlamalar yapmaktayız. Özellikle alt yapı ve üst yapı çalışmaları çok hızlı bir şekilde yürütülmekte. Büyükşehir Belediyesi olarak yeşil alan çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Kahramanmaraş'ın geleceğini planlarken insanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi de planlıyoruz" diye konuştu. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM

Başkan Erkoç, "Sağlıksız konut sayısı çok fazla. Biz 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla çalışmalarımızı yapıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla ortak çalışma gerçekleştirdik" dedi. 


Sabah Güney


Geri Dön