19 / 05 / 2024

Mehmet Erkoç Kahramanmaraş projeleri

Mehmet Erkoç Kahramanmaraş projeleri

Başkan Erkoç, "Yeşil alanlar, yeni yollar, kentsel dönüşümle Türkiye'nin en temiz ve yaşanılır kentini inşa edeceğiz" dedi.

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Özhaseki’den deprem konutları açıklaması! Konutlar ne zaman hazır olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş'ın tarihi ve kültürel dokusunu muhafaza ederek ayağa kaldırdıklarını belirterek, "Depremden sonra hızla başladığımız inşa ve ihya çalışmalarımızda 39 bin 121 afet konutu ve köy evimizin yapımında sona geldik" dedi.

Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş'a 112 bin 414 deprem konutu yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş’a, 82 bin 104 konut, 30 bin 310 köy evi olmak üzere, toplamda 112 bin 414 deprem konutu yapılacağını açıkladı.

180 bin deprem konutunun yüzde 90-95'i tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yerlerini terk etmek zorunda kalanların barınma durumunu açıkladı. Bakan Özhaseki, deprem sonrası başlayan 180 bin deprem konutunun inşaatının yüzde 90-95 seviyesinde olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin harcamaları 761,7 milyar TL'yi bulacak! 179 bin konutun inşasına başlandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kahramanmaraş merkezli depremlerin harcamalarının bu sene 761,7 milyar TL'yi bulacağını söyledi. İşte ayrınıtlar...

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde, noter huzurunda yapılan kura çekimine katılan bazı vatandaşlar, heyecanla adlarının çıkmasını bekledi.

Tarihi Maraş Kalesi eski siluetine kavuştu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Tarihi Maraş Kalesi’ni eski siluetine kavuşturmak için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz" dedi.

Kahramanmaraş Elbistan OSB'de çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraş’ın gelişimi adına inşa ettiği projeler tüm hızıyla sürüyor.

Kahramanmaraş yatırımları masaya yatırıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç gerçekleştirdiği toplantıda 4,5 yıl içerisinde yaptığı hizmetleri ve yapacağı projelerden bahsetti.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaat çalışmalarında sona gelinen Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatını inceledi.

Kahramanmaraş Altın Şehir-Kuyumcu Kent'te son durum!

Kentteki yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Altın Şehir-Kuyumcu Kent inşaatlarında incelemeler yaptı.

Mehmet Erkoç Kahramanmaraş projeleri Haberi

Mehmet Erkoç Kahramanmaraş projeleri

Başkan Erkoç, "Yeşil alanlar, yeni yollar, kentsel dönüşümle Türkiye'nin en temiz ve yaşanılır kentini inşa edeceğiz" dedi.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hayata geçirecekleri projelerle Kahramanmaraş'ı Türkiye'nin en temiz ve en yaşanılır şehri haline getireceklerini söyledi. Genç, dinamik ve profesyonel bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını dile getiren Başkan Erkoç, Kahramanmaraş'ta nefes alan her insanın yaşam standardını yükseltecek çalışmalarla yola devam ettiklerini belirtti.


Kahramanmaraş'ın, Kurtuluş Savaşı'nda önemli bir yere sahip olduğunun ifade eden Başkan Fatih Mehmet Erkoç, "Kahramanmaraş kadim medeniyetimizin önemli merkezlerinden, önemli illerinden biridir. Kahramanmaraş'ın kurtuluş mücadelesi Türk İstiklal Savaşı'nın da ilk kıvılcımıdır. 12 Şubat 1920'de Maraş'ın işgalci güçleri dize getirmesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunda önemli bir yere sahiptir" dedi. 


KALİTELİ YAŞAM İÇİN 

Erkoç, Kahramanmaraş'ın her alanda üreten insanların şehri olduğunu ifade ederek,...