19 / 05 / 2024

Kahramanmaraş-Göksun tüneli

Kahramanmaraş-Göksun tüneli

Kahramanmaraş'ta yapımına 2 yıl önce başlanan ve Karadeniz ile İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayacak 9 kilometre uzunluğundaki 3 tünelde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Son dakika deprem oldu! Kahramanmaraş Göksun'da 4.6 şiddetinde deprem!

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 11:22'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte, AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık verileri ve 23 Eylül Cumartesi son depremler listesi..

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

Avrasya Tüneli rekor kırdı! İşte günlük geçiş sayısı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 Kasım Çarşamba günü Avrasya Tüneli'nden 71 bin 110 aracın geçtiğini ve bunun yeni bir rekor olduğunu açıkladı.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Ayaş Tüneli'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Yapımına 1976'da başlanan Ayaş Tüneli'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. Saadet Partili Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabel Tüneli'nin akıbeti meclis gündeminde!

Muğla ve Burdur arasında yapımına başlanan Karabel Tüneli'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabel Tüneli'nin yapımı meclis gündeminde!

Söğüt-Fethiye arasındaki tek yönlü yolun genişletilmesine ve Karabel Tüneli'ne ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde!

Antalya-Burdur karayolu üzerine yapılması planlanan Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündeminde!

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göksun Millet Konağı ve Meydan inşaatı tamamlandı. 

Kahramanmaraş-Göksun tüneli Haberi

Kahramanmaraş-Göksun tüneli

Kahramanmaraş'ta yapımına 2 yıl önce başlanan ve Karadeniz ile İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayacak 9 kilometre uzunluğundaki 3 tünelde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.


Temeli, Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından atılan 3 tünel ve otoban standardındaki 19 kilometrelik karayolundaki çalışmalarda son kontroller yapılıyor.


Hizmete açıldığında Karadeniz ve İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayacak 9 kilometre uzunluğundaki 3 tünel yaklaşık 2 yılda tamamlandı. Yaklaşık 260 milyon liraya malolması beklenen projenin tamamlanmasıyla Kahramanmaraş-Göksun arasındaki ulaşım yaklaşık 40 dakikaya inecek.


AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş-Göksun arasındaki 3 tünel ve 19 kilometrelik karayolunun bölgenin önemli projelerinden biri olduğunu söyledi.


Ünal,  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan'ın destekleriyle eksiklikleri giderilen 3 tüneli 26 Mayıs'ta açmayı planladıklarını dile getirdi.


Ünal, Kahramanmaraş-Göksun arasındaki 3 tünelin...