09 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Göllü Yolu

Kahramanmaraş Göllü Yolu

Sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Göllü Yolu asfalt çalışmalarını da tamamladı.

Kahramanmaraş-Göksun'da acele kamulaştırma!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından, Kahramanmaraş-Göksun Devlet Yolu yapım çalışmaları kapsamındaki ada ve parsel numaraları gösterilen taşınmazların acele kamulaştırılması kararı verildi.

Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'ndaki eski binası yıkılıyor!

Ünlü baklavacı ve kafe restoran zinciri Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'nda 10 yıl hizmet verdiği eski binası kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor.

Kahramanmaraş Göllü Yolu asfaltlandı!

Sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Göllü Yolu asfalt çalışmalarını da tamamladı.

Niyazi Güllü Gayrimenkul Akdeniz'de yükselecek!

Kahramanmaraş'ta arsa, arazi ve gayrimenkul alım satımında profesyonel hizmet veren, kurumsal gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Niyazi Güllü Gayrimenkul, gözünü Akdeniz'e dikti.

İdris Güllüce: Türkiye'de konut fazlası olmaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Konut fazlası deniliyor, bu da bir propagandanın yolu. Yani herhalde akılları sıra bir siyaset yapılıyor. Türkiye'de konut fazlası olmaz, pazarlama problemi olabilir. İkisi aynı şey değil" dedi.

İdris Güllüce Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşümü inceledi!

İdris Güllüce Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşümü inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, şehir kimliği çalıştayı tanıtım toplantısı için geldiği Kahramanmaraş'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İdris Güllüce Yedi Güzel Adam setini ziyaret etti!

İdris Güllüce Yedi Güzel Adam setini ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TRT'de yayınlanan "Yedi Güzel Adam" adlı dizi çekiminin yapıldığı Kahramanmaraş'taki setini ziyaret etti.

İdris Güllüce'nin 8 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kahramanmaraş Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı'na katılacak. İşte İdris Güllüce'nin 8 Ocak programı...

İdris Güllüce: Gayrimenkulde yurtdışına açılarak pastayı büyütelim!

İdris Güllüce, çok ciddi bir potansiyele ulaştığını belirterek, "Pastayı da istediğiniz kadar büyütemiyorsunuz. Sonuçta Türkiye'nin alanı, kapasitesi belli, imkanları belli. O zaman pastayı büyütmenin yolu dışarıya açılmaktır" dedi.

İdris Güllüce, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a vekalet edecek!

İdris Güllüce, yarın Bakü-Tiflis-Kars İpek Yolu Koridorunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar Konferansı ve Türkiye Azerbaycan - Gürcistan Demiryolu Projesi Bakanlar Üçlü Toplantısı için Lütfi Elvan'a vekalet edecek...

İdris Güllüce: Balıkesir, hem kalkınacak hem de çevreyi koruyacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir için hedeflerini anlattı

İdris Güllüce'nin 28 Temmuz programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin İstanbul programı belli oldu. İdris Güllüce 28 Temmuz 2014 Pazartesi günü programına ilk olarak Bayram Namazı ile başlayacak.

İdris Güllüce: Hükümet, 10 yıldır depremle ilgili çok ciddi çalışmalar yapıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce "17 Ağustos döneminde belediye başkanıydım. Depremde 60 gün enkaz kaldırdım, ceset çıkardım. Depremin ben de içindeydim. Hükümet, 10 yıldır depremle ilgili çok ciddi çalışmalar yapıyor" dedi

Kahramanmaraş Göllü Yolu Haberi

Kahramanmaraş Göllü Yolu


Sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Göllü Yolu asfalt çalışmalarını da tamamladı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Göllü-Gafarlı arasında 1500 metre uzunluğunda 7 metre eninde bulunan yolda asfalt çalışmaları tamamlandı.


Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü yetkilileri yağmurlar düşünceye kadar sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceklerini belirttiler.



Kahramanmaraş Büyükşehir...