15 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Hanezar fiyat

Kahramanmaraş Hanezar fiyat

İnşaa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kahramanmaraş Hanezar Evleri 135 bin TL'ye satışa sunuluyor. Proje toplam 322 daireden meydana geliyor.

Kahramanmaraş'ın o ilçesinde 1.307 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bulunan 1.307 metrekarelik arsa Belediye tarafından satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 1.922 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 14 Aralık'ta! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yer alan 1.922,13 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş'ta 3 bin metrekarelik arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksitle satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Akbel A.Ş.'ye ait olan arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş'ta 222 metrekarelik arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Dumlupınar Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye, Kahramanmaraş'ta 907 metrekarelik arsayı satıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arsa satılıyor. Peki Kahramanmaraş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Müteahhitler isyanda! Demir fiyatlarına bir zam daha geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin ardından yükselişe geçen demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Gelen zamlar sonrası müteahhitler isyanda. Peki 1 ton demirin fiyatı ne kadar? 4 Ekim 2023 güncel demir fiyatları.

Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Mart 2023 demir fiyatları

Kahramanmaraş depremi sonrasında inşaat sektörünün gündemine yerleşen demir fiyatları büyük tepki aldı. Büyük tepkinin ardından demir fiyatları son günlerde düşmeye başladı. Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 

Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatları ne kadar oldu? Çimento 21 Mart 2023 fiyat listesi

Kahramanmaraş depreminin ardından inşaat malzemelerine gelen zam sektöre bomba gibi düştü. Çimento fiyatlarına büyük zam geldi. Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 17 Mart 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından demir fiyatları rekor seviyelere yükselirken bu hafta peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Peki demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 17 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok kişiyi güvenli yapı arayışına girdi. Kendini güvende hissetmek isteyenler "Tiny House" olarak bilinen küçük ve taşınabilir evlere yönelmeye başladı. Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyatları.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkıma neden oldu. Hükümetin yıkılan konutların yeniden yapılmasına yönelik açıklamalarından sonra demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye başladı. Peki İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi.

70 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler, ilk olarak yaşanılan pandemiden sonra ilgi odağı olmuştu. Şu sıralarda ise Kahramanmaraş’ta yaşanılan yıkıcı depremlerden sonra gündemde yer almaya başladı. Özellikle fiyat ve özellikleri merak edilmektedir.

Maliye Bakanlığı deprem fırsatçılarının tepesinde! Yapay fiyat artışı yapanlara göz açtırmayacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, fırsatçılara göz açtırmamak için başta emlak olmak üzere her sektörde fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Kahramanmaraş Hanezar fiyat Haberi

Kahramanmaraş Hanezar fiyat

İnşaa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hanezar Evleri Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa ediliyor. Arsa alanı 25 bin metrekare olan Hanezar Evleri toplam 322 adet daireden meydana geliyor. 


6 blok şeklinde yükselen Elbistan Hanezar Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor. Projede 2+1 daire alanları 134 metrekare, 3+1 daire alanları 164- 195 metrekare arasında, 4+1 daire alanları ise 198-210 metrekare arasında dizayn edildi.


Elbistan Hanezar Evleri fiyatları 135 bin TL ile 265 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde 60 ay sıfır faiz şeklinde ödenebiliyor. 


Kahramanmaraş Hanezar Evleri'nde ilk teslimlerin Mayıs 2017'de, ikinci teslimlerin 2017 yılı sonunda, üçüncü teslimlerin ise 2018 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. 


Hanezar Evleri Elbistan projesinde fitness center, yüzme havuzu, hamam, sauna, açık kapalı otopark ve güvenlik gibi sosyal donatılar...