02 / 05 / 2024

Kahramanmaraş ihtisas komisyonları

Kahramanmaraş ihtisas komisyonları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Büyükşehir Beleidye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Tekstil İhtisas OSB’de yatırımlar Kahramanmaraş’ı devleştirecek!

KASİAD Başkanı Ali Arpasatan,  tekstil, metal mutfak eşyaları ve gıda sektöründe ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri’nin kurulmasının bölgeyi büyütüceğini anlattı.

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB için halkın görüşü alınacak!

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için halkın görüşü alınacak. Halkın katılım toplantısı 11 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00'te yapılacak...

Balıkesir Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda encümen ve ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Nisan ayı oturumları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları geçtiğimiz gün başladı. Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarına üyeler seçildi.

Ankara Büyükşehir projeleri EXPO'da tanıtılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında, Meclis Başkanlık Divanı ve Encümen üyeleri ile ihtisas komisyonları üyelerinin seçimleri yapıldı.

İBB Meclisi’nde İhtisas Komisyonları belirlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde; Meclis 1. Başkan Vekili, 2. Başkan Vekili, Katip, Encümen Üyeleri ile İhtisas Komisyonları'nın seçimi gerçekleştirildi. İşte seçilen komisyon üyeleri...

Orhangazi Belediyesi'nde imar planı revizyonları konuşuldu!

Orhangazi Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı Meclis 1.başkan vekili, ikinci başkan vekili, katip üyeler, Encümen üyelikleri ve ihtisas komisyonlarının seçimi ile başladı. Toplantıda imar planı revizyonları ile ilgili kararlar verildi.

Gölbaşı Belediye Meclisi imar komisyon üyeleri belli oldu!

Gölbaşı Belediye Meclisi'nde mecliste faaliyet gösterecek olan ihtisas komisyonları ile meclis başkan vekilleri ve meclis katipleri seçildi. İşte imar komisyonu üyeleri Ferit Yılmaz, Rıza Kuyrukçu, Nusrettin Şanver, Nevzat Dulkadir, Ali İhsan Tunç.

Bolu Belediye meclisi ihtisas komisyonları üyeleri belirlendi!

Bolu Belediye meclisinin toplantısının Nisan ayı birinci oturumunda ihtisas komisyonları üyeleri belirlendi. İlk olarak gizli oylama ile encümen üyeliği seçimi yapıldı. Sonra oturumda İhtisas komisyonu üyelikleri seçimlerine geçildi.

Döşemealtı'nda ihtisas komisyonları belirlendi!

Döşemealtı Belediyesi'nin Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda 1 yıl süre ile görev yapacak ihtisas Komisyonu üyeleri seçildi. Belediyenin 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi

Pamukkale Belediyesi İmar Komisyonu'nu seçti!

Pamukkale Belediye Meclisi’nde geride kalan bir yılın ardından ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapıldı. Toplantıda Encümen üyeleri ve CHP ile MHP’nin Grup Başkanvekilleri de değişti.

Kahramanmaraş'ta Altın Şehir kuruluyor!

Kahramanmaraşlı kuyumcular ihracat atağı başlatmak için Altın Şehir adıyla ihtisas sanayi sitesi kuracak. Kent merkezine yakın bir arazide temeli atılacak sitede 100, 200 ve 400 metrekare ölçülerinde 3 tarz işyeri planlanıyor

Kahramanmaraş ihtisas komisyonları Haberi

Kahramanmaraş ihtisas komisyonları


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Büyükşehir Beleidye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç başkanlığında gerçekleştirilen Meclis Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.


Açılışta bir konuşma yapan Başkan Erkoç, şehitlerimize rahmet dilerken, ailelerine de taziye dileklerini iletti.


Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi ve gündemin 1. maddesinde Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın, 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili teklifinin görüşülmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yerini Başkanvekili Cemal Tanrıverdi’ye devrederek kürsüye geçti ve 2015 yılı içerisinde yapılan hizmetleri anlattı.


İlçelerde yapılan çalışmalardan başlamak üzere hizmetleri anlatan Başkan Erkoç: “Şehrimizin büyükşehir olmasıyla birlikte aynı zamanda bütün şehir olduk. Hizmetlerimizi buna göre ayarladık. Her şeyden önce özellikle kırsalda kalan köyden mahalleye dönen bölgelerimizde grup yollarını...