03 / 05 / 2024

Kahramanmaraş İnşaat

Kahramanmaraş İnşaat

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

Kahramanmaraş Belediyesi, katı atık tesisi yaptıracak!

Kahramanmaraş Belediyesi ve Çevre Belediyeler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Başkanlığı, Yap-İşlet Modeli ile katı atık tesisi kurma ve işletilmesi işini 2 milyon 575 bin TL'den ihaleye çıkardı

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi, Yantepe Mahallesi 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Kahramanmaraş'ta yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yüksekten düşen işçi hayattını kaybetti...

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi 29 Temmuz'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı inşaatı ihalesi 24 Haziran'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı ve Sulama İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 24 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Namık Kemal Gençlik Merkezi’nin inşaatını sürdürüyor.

Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var!

Çırağın Group Kahramanmaraş’ın doğusunda yapacağı yeni projesiyle büyük bir yeniliğe daha imza atacak. Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, "Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var." dedi

Kahramanmaraş İnşaat Haberi

Kahramanmaraş İnşaat


21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen DUBAİ BIG 5 2015 inşaat ve yapı malzemeleri Fuarı’na, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih yoğurt, Meclis Başkan Vekili Akif Çaylıoğlu, Park Bahçe ve Fen İşleri Müdürü Kazım Canlı ve KMTSO üyeleri katıldı.

Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Ortadoğu’nunen önemli yapı ve inşaat fuarı The Big 5 show 2015 dünya ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü. Fuara Kahramanmaraş’tan 30 kişilik bir ekip çıkarma yaptı. Kahramanmaraş’tan fuara giden katılımcılar Organizasyon çok güzeldi.  Dünyada kullanılan son teknoloji ürünleri ve İnşaat sektöründeki son gelişmeleri yakından takip etme fırsatı yakaladık. Burada çok değişik fikirler edimdik. İnşaat alanındaki hızlı gelişmeleri yerinde görüp tecrübe sahibi olduk. İnşaat alanında Dünya’daki gelişmeleri Kahramanmaraş’a taşıyacağız. Kahramanmaraş’ta inşaat...