17 / 05 / 2024

Kahramanmaraş konkasör tesisi

Kahramanmaraş konkasör tesisi

Kahramanmaraş’ın önemli merkezlerinden olan Ekinözü ile Ilıca’yı birbirine bağlayan yolda, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin başlattığı yol çalışmaları hızla devam ediyor. Çift yönlü olarak sürdürülen çalışmalar sunucunda iki merkez arasındaki yol 8 metre genişliğe çıkarılacak

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmen açıkladığı son dakika verilerine göre, Kahramanmaraş Andırın'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 3 Kasım 2023 son depremler listesi...

Bor rezervinde lider! Türkiye'nin ilk ve tek bor karbür tesisinin açılış tarihi belli oldu!

Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi 19 Mart 2023 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde faaliyete başlayacak. Tam kapasite çalıştığında 279 kişinin istihdam edileceği tesiste, senede bin ton bor karbür üretileceği öğrenildi.

Dilovası'nda 44.8 milyon TL'ye icradan satılık kömür tesisi!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Çerkeşli Mahallesi 428 ada 2 parselde yer alan kömür tesisini ve binaları 44 milyon 834 bin 60 TL'ye icradan satıyor...

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Kahramanmaraş'ta millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Andırın Millet Bahçesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde son durum ne? 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da hayata geçirilen millet bahçesi  projesinde çalışmalar devam ediyor. Projenin kısa zaman içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi’nde çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın'da millet bahçesi projesini başlattı. Millet bahçesi 50 bin metrekare üzerine inşa edilecek. 

Kahramanmaraş Andırın için acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

ETİ Maden Bor Karbür Tesisi’nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temel Atma Töreni'ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldı. Dönmez, “Tesisimizi 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi…

Kahramanmaraş Çağlayancerit Sosyal Tesisi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çağlayancerit Sosyal Tesisi'nin inşaatında sona geldi.

Kahramanmaraş yatırımları masaya yatırıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç gerçekleştirdiği toplantıda 4,5 yıl içerisinde yaptığı hizmetleri ve yapacağı projelerden bahsetti.

Kahramanmaraş Andırın'daki 4 minareli asma köprüye ödül!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde inşa edilen 4 minareli asma köprüye İngiltere’den ödül geldi. Belediye Başkanı Baki Tezcan’ın projesini çizdiği ve belediye işçileri tarafından köprü 300 bin TL'ye mal oldu. 

İstanbul İmar Yönetmeliği tam metni!

İstanbul İmar Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni yönetmeliğe göre 4 ve daha fazla kata sahip yapılarda asansör tesisi zorunlu hale geldi. 

Kahramanmaraş konkasör tesisi Haberi

Kahramanmaraş konkasör tesisi


Çift yönlü olarak sürdürülen çalışmalar neticesinde iki merkez arasındaki yol 8 metre genişliğe çıkarılacak ve asfalt satıh sayesinde de ulaşım kalitesi artacak. Çalışmaların Ekinözü ilçesine bağlı Gaziler Mahallesi kesiminde süren bölümünü yerinde inceleyen, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri Cuma Uykun ve Hanifi Öncül, Ekinözü ile Ilıca arasındaki yolun tamamlanmasıyla birlikte, bölgeye büyük katkı sağlayacağını söylediler. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin, Ekinözü ilçesine bağlı Gaziler Mahallesi’nde yol genişletme ve şarampol açma çalışması yürüttüğünü kaydeden Uykun ve Öncül, Ilıca tarafında ise Kısık Vadisi’nde seyyar konkasör tesisinde yolun asfaltlanmasına kullanılacak fuller malzemenin üretildiğini ifade ettiler.




Yolun genişletilerek standardının yükseltilmesinin bölgede başta turizm olmak üzere birçok sektörde canlanmayı da beraberinde getireceğini belirten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri Cuma Uykun ve Hanifi Öncül, “Ekinözü ilçemizle...