02 / 07 / 2024

Kahramanmaraş Mehmet erkoç

Kahramanmaraş Mehmet erkoç

Kahramanmaraş Valiliği ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız protokol gereği eğitim alanında 18.5 milyon liralık yatırım yapacağız.

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş'a 112 bin 414 deprem konutu yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş’a, 82 bin 104 konut, 30 bin 310 köy evi olmak üzere, toplamda 112 bin 414 deprem konutu yapılacağını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin harcamaları 761,7 milyar TL'yi bulacak! 179 bin konutun inşasına başlandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kahramanmaraş merkezli depremlerin harcamalarının bu sene 761,7 milyar TL'yi bulacağını söyledi. İşte ayrınıtlar...

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde, noter huzurunda yapılan kura çekimine katılan bazı vatandaşlar, heyecanla adlarının çıkmasını bekledi.

Tarihi Maraş Kalesi eski siluetine kavuştu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Tarihi Maraş Kalesi’ni eski siluetine kavuşturmak için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz" dedi.

Kahramanmaraş Elbistan OSB'de çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraş’ın gelişimi adına inşa ettiği projeler tüm hızıyla sürüyor.

Kahramanmaraş yatırımları masaya yatırıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç gerçekleştirdiği toplantıda 4,5 yıl içerisinde yaptığı hizmetleri ve yapacağı projelerden bahsetti.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaat çalışmalarında sona gelinen Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatını inceledi.

Kahramanmaraş Altın Şehir-Kuyumcu Kent'te son durum!

Kentteki yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Altın Şehir-Kuyumcu Kent inşaatlarında incelemeler yaptı.

Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaatı süren 55 metrelik bulvar ile yeni sanayi ek bölümünde incelemeler yaptı.

Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı!

Yatırımların hız kesmediği Kahramanmaraş'a yeni bir sosyal tesis daha kazandırılıyor. Kahramanmaraş Kanuni Mahallesine inşa edilecek olan Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı.

Kahramanmaraş Mehmet erkoç Haberi

Kahramanmaraş Mehmet erkoç

Büyükşehir belediye başkanı olarak göreve başlamamın üzerinden bir yıl geçti. Bu süre içinde Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi başta olmak üzere ilçelerimizde de birçok yapılaşmaya imza attık. Ulucami Tünel Kavşak Projesi'yle ilk çalışmalarına başlayan belediyemiz, bu projeyi ağustos ayında bitirerek, bölge trafiğini rahatlatmayı hedefliyor. Bunun yanında; Valilik Kavşağı, SGK Kavşağı, Kıbrıs Meydanı Kavşağı, Tükel Kavşağı, Çukurova Anadolu Lisesi Kavşağı çalışmalarına da yakın süreçte başlayacağız. Yönetime geldiğimiz bir yıllık süre zarfında, il genelinde 210 kilometre asfalt, satih kaplama ve parke yol çalışmalarını tamamladık. Aynı zamanda 376 kilometre stabilize yol çalışmasını da bitirdik. 410 bin metrekare bordür ve parke döşemesini tamamlayarak, önümüzdeki üç yıl içinde toplamda bin 500 kilometre asfalt yol ile 500 kilometre stabilize yol çalışmasını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. 



Bölgenin yapısına uygun...