18 / 05 / 2024

Kahramanmaraş OSBde kaç işletme tapu aldı

Kahramanmaraş OSBde kaç işletme tapu aldı

Kahramanmaraş'ta baraj gölü kenarında, başta tekstil ve çelik mutfak eşyası sektörü olmak üzere 3 bin 200 dönüm yatırım alanı üzerindeki sanayi tesislerinde istihdam edilen 6 bin 567 kişinin yüzünün güldüğü OSB'de, tapu sevinci yaşanıyor.

Deprem konutu başvuruları için ek süre verildi! Başvuruyu kaçıran depremzedelere müjdeli haber geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde evleri ağır hasar gören ya da yıkılan ve hak sahipliği başvurusunu kaçıranlar için 1 günlük ek süre verildi.

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

SON DAKİKA: Kahramanmaraş'ta 4.6 büyüklüğünde deprem!

SON DAKİKA: AFAD verilerine göre Kahramanmaraş'ta 4.6 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Deprem sonrası fırlayan çimento fiyatları ne kadar oldu? Güncel çimento fiyatları kaç TL? 9 Nisan 2023 çimento fiyatları

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında oluşan büyük yıkımlar sonrasında çimento fiyatlarına zam geldi. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? Güncel çimento fiyatları kaç TL?

İstanbul’dan kaçışa EYT göçü de eklendi, o bölgede arsa bulmak mucize oldu!

Kahramanmaraş merkezli felaketin ardından 7 büyüklüğünün üzerinde bir depremin beklendiği İstanbul’dan kaçışa bu kez de EYT göçü eklendi. Megakentten kaçanların çoğunun adresi olan bu bölgede fiyatlar adeta uçarken artık arsa bulmak mucize oldu.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 17 Mart 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından demir fiyatları rekor seviyelere yükselirken bu hafta peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Peki demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 17 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Kahramanmaraş depremi altını vurdu! Altın üretimi durdu! Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar oldu?

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 700 kuyumcu atölyesi, üretimini durdurdu. Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar oldu? Kahramanmaraş altın fiyatları kaç TL? 16 Mart 2023 Kahramanmaraş altın fiyatları.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkıma neden oldu. Hükümetin yıkılan konutların yeniden yapılmasına yönelik açıklamalarından sonra demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye başladı. Peki İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL oldu? 13 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Peki Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

TOKİ Kahramanmaraş projesi için Mart 2023 müjdesi! 697 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kahramanmaraş projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 697 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Taşınma ve kira yardımı kaç lira? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere destek açıklaması gelmişti. Peki deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Depremzede kira yardımı kaç lira? Deprem kira yardımı ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş OSBde kaç işletme tapu aldı Haberi

Kahramanmaraş OSBde kaç işletme tapu aldı

Kahramanmaraş'ta baraj gölü kenarında, başta tekstil ve çelik mutfak eşyası sektörü olmak üzere 3 bin 200 dönüm yatırım alanı üzerindeki sanayi tesislerinde istihdam edilen 6 bin 567 kişinin yüzünün güldüğü OSB'de, tapu sevinci yaşanıyor. Teşvikten kaynaklı sorunlar yüzünden işletme sahiplerinin uzun yıllardır tapularını almak için verdikleri hukuksal mücadelede sonunda karar çıktı. İşletme sahipleri yakında tapularına kavuşacak. 


Kahramanmaraş OSB yönetimi uzun yıllardır verdikleri hukuksal mücadelenin ardından 56 işletme sahiplerini tapularına kavuşturacak 


ELEKTRİK ÇOK UCUZ


 Başkan Abdullah Çinkay OSB ile ilgili bilgi verirken şöyle devam etti: "Yeni Teşvik Yasası'na göre Kahramanmaraş 5'inci bölge OSB'mizde yatırımını yapacak yatı rımcılar için 6'ncı bölge üzerinden teşvik verilecek. Ayrıca elektrik satışımız ortalama yüzde 15 oranında ucuz iken özel bir firmayla yaptığımız anlaşmayla bölgemizdeki elektrik satışlarımız ortalama yüzde 25...