04 / 05 / 2024

kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonu açıldı mı

kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonu açıldı mı

Kahramanmaraş Belediyesi Şazibey Mahallesi Osman Sayın Spor Salonu inşaat çalışmalarında sona doğru gelindi, Ramazan Bayramı sonrasına çevre düzenlemesi de tamamlanacak olan Osman Sayın Spor Salonu hizmete açılacak...

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta enkazların yarısı kaldırıldı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'ta acil yıkılacak 4 bin 503 binadan 2 bin 590'ında yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlandığı kaydedildi.

Kahramanmaraş depremi altını vurdu! Altın üretimi durdu! Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar oldu?

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 700 kuyumcu atölyesi, üretimini durdurdu. Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar oldu? Kahramanmaraş altın fiyatları kaç TL? 16 Mart 2023 Kahramanmaraş altın fiyatları.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu! O destekler arttırıldı! Bu parayı hemen alın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerle ilgili yaptığı açıklamada "Ev sahiplerine 5 bin TL kira yardımı yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımız kiracılara yapılacak kira yardımının da 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkarılması tali

Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenlerin sayısı 42 bini geçti!

AFAD tarafından yapılan son açıklamada “Felakette hayatını kaybedenlerin sayısı 42 bin 310 oldu. 448 bin vatandaşımız bölgeden tahliye edildi” ifadelerine yer verildi.

Kahramanmaraş`ta altın rekoru! 20 ton altın takı üretildi!

Kahramanmaraş'ta 2021 yılında 9 ton üretimle sınırlanan altın takı üretimi, geride bırakılan 2022 yılında yüzde 125 artışla 20 ton üretime ulaşarak tarihi bir rekora imza attı.

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 2 Ekim 2022 altın fiyatları..

Kuyumculuğun başkenti olan Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu yüzlerce kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkentinde 2 Ekim 2022 altın fiyatları….

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 23 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 23 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün ne kadar? Herkes bu rakamları merak ediyor!

Kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları belli oldu. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş 18 Eylül 2022 altın fiyatları...

Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar? Kuyumculuğun Başkenti resmen açıkladı! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Kahramanmaraş, kuyumculuğun başkenti olarak bilinirken Kahramanmaraş'taki altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak diyor. İşte Kahramanmaraş altın fiyatları...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları bugün kaç lira? 3 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları bugün kaç TL oldu? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, yarım altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç TL?  İşte 3 Eylül 2022 güncel fiyatlar...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş'taki altın fiyatları  Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş güncel altın fiyatları açıklandı! Kahramanmaraş 31 Ağustos 2022 altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş güncel altın fiyatları Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından  açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira?

kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonu açıldı mı Haberi

kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonu açıldı mı


Geçtiğimiz yıl geniş bir katılımla temeli atılan spor salonunda inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. 2600 m² alan üzerine kurulan ve 1000 Kişi kapasiteli olan Osman Sayın Spor Salonu’nun inşaatının tamamlanılması için Fen İşleri Müdürlüğü inşaat ekipleri hafta sonları da dahil olmak üzere aralıksız çalışmalarını sürdürerek kaba inşaatını tamamlamış ve çevre düzenlemeleri kalmıştır.


Ramazan Bayramı sonrasına çevre düzenlemesi de tamamlanacak olan Osman Sayın Spor Salonu hizmete açılacak.


Yeni yapılan Osman Sayın Spor Salonu’nda basketbol, voleybol, hentbol maçlarının yanı sıra güreş, tekvando, gibi salon sporları ve sergi, konser, drama gibi müzik ve sanatsal ağırlıklı etkinliklerin gerçekleştirileceği çok amaçlı kullanıma sahip Uluslararası müsabakaların oynanabileceği standartları taşıyan bir spor salonu şehrimize kazandırıldı.


Kahramanmaraş...