27 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Pınarbaşı Köyü satılık arsa

Kahramanmaraş Pınarbaşı Köyü satılık arsa

Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı Kahramanmaraş Pınarbaşı Köyü 'nde yer alan 3 bin metrekare alana sahip gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 6 Şubat 2014 tarihinde saat 15:00 'de gerçekleştirilecek...

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Kahramanmaraş Afşin'deki 328 köy evi kış gelmeden tamamlanacak!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra yapım çalışmalarına başlanan 328 köy evinin kaba inşaatı tamamlandı. Evlerin inşaatının kış gelmeden tamamlanması planlanıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Zen'de pırlanta baget yüzükler yüzde 50 indirimle satılıyor! Pırlanta baget yüzük ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Pırlanta baget yüzükler Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim ile satılıyor. Baget yüzük almak isteyenler için büyük fırsat resmen başladı.Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Zen 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya! Yüzde 50 indirim fırsatı başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya başladı. Ekinoks koleksiyonunu kapsayan bu indirimde pırlanta küpeden yüzüğe hepsine sahip olabilirsiniz. İşte 29 Aralık 2022 Sina pırlanta fiyat listesi.

D Diamond`da pırlanta kolyelere yüzde 40'a varan indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond`da pırlanta kolyelere yüzde 40'a varan indirim yapıldı. Peki, D Diamond pırlanta kolye ne kadar? İşte 15 Aralık 2022 D Diamond pırlanta kolye fiyat listesi...

Zen pırlanta küpelerde yüzde 50’ye varan indirim! Zen Pırlanta 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta’dan tüm pırlanta küpe modellerinde geçerli yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli pırlanta küpeler..

Lizay Pırlanta'dan pırlanta küpelere yüzde 50'ye varan indirim! 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Lizay Pırlanta, LizayXBurcu Esmersoy pırlanta küpelerde yüzde 50 indirim uyguladı. Peki, LizayXBurcu Esmersoy pırlanta küpe fiyatları ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

En çok satan pırlanta kolye, yüzük ve küpeler belli oldu! Net yüzde 60 indirim! Emel pırlanta 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Emel Pırlanta'da en çok satılan pırlanta kolye, yüzük ve küpelerin fiyatları belli oldu. Pırlanta takılar net yüzde 60 indirim ile satılıyor. Peki pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Emel pırlanta 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kahramanmaraş Pınarbaşı Köyü satılık arsa Haberi

Kahramanmaraş Pınarbaşı Köyü satılık arsa


Kahramanmaraş Pınarbaşı Köyü 'nde yer alan 3 bin metrekare alana sahip gayrimenkulün muhammen bedeli 1 milyon 500 bin lira, geçici teminat bedeli ise 45 bin lira olarak belirlendi. İhale  6 Şubat 2014 tarihinde saat 15:00 'de gerçekleştirilecek.




İlanı detaylı görüntülemek için