02 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmaları ne durumda

Kahramanmaraş Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmaları ne durumda

KAHRAMANMARAŞ'IN güzide mahallelerinden olan Yenişehir, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmaları kapsamında yenilenecek.

Babanın sağlığında paylaştırdığı miras öldüğünde bozulur mu?

Babanın sağlığında paylaştırdığı mirasın öldüğünde bozulup bozulmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki miras paylaşımını iptal etmek mümkün mü? Miras paylaşımı nasıl bozulur?

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

Sağlıklı kızartmalar isteyenler bu makineyi araştırıyor! Philips airfryer 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Maksimum lezzete minimum yağla ulaşmayı sağlayan Philips Premium sıcak hava fritözü (airfryer), özellikle yiyeceklerini az yağla, sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin son günlerdeki gözde mutfak aleti.  Peki Philips Premium Airfryer XXL,hangi özelliklere sahip? Fiyatı ne kadar?

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Dünya genelinde sağlıklı binalara ilgi artıyor!

Koronavirüs salgını dünya genelinde hızla dönüşüm devam ederken yeşil binalar için de büyük fırsat doğdu. Sağlıklı yaşam alanları sunan binalar için sertifika alımları çoğaldı.

Kahramanmaraş Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmaları ne durumda Haberi

Kahramanmaraş Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmaları ne durumda



KAHRAMANMARAŞ'IN güzide mahallelerinden olan Yenişehir, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmaları kapsamında yenilenecek. Dulkadiroğlu Belediyesi, Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş'ın tarihi mahalle ve sokaklarını yeniliyor. Geniş kapsamlı çalışmaların yapıldığı Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları kapsamında birçok mahalle yenilenirken sosyal ve tarihi yönden Kahramanmaraş Kültüründe önemli yer tutan mahallelerde çalışma kapsamına alındı. 


Kentin eski yerleşim yerlerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme ve kentsel dönüşüm çalışmaları yapılırken, Dulkadiroğlu Belediyesine kendi bölgesindeki yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 


Yenişehir Mahallesi'nin Sokak Sağlıklılaştırma Çalışmaları kapsamına alındığını ifade eden mahalle muhtarı Muhammed Kırıcı, karardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yenişehir Mahallesi'nin bazı noktalarının daha önce Kentsel Dönüşüm kapsamına alındığını dile getiren Kırıcı, "Mahallemiz Kahramanmaraş'ımızın en güzide yerlerinden birisidir. Ancak Yenişehir Mahallesi'nin adı gerçekten bir markadır. Büyüyen ve gelişen Türkiye'ye, büyüyen ve...