06 / 05 / 2024

kahramanmaraş Sümbüllü Vadisi Bulvarı

kahramanmaraş Sümbüllü Vadisi Bulvarı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehrin Kuzey-Güney bağlantısını sağlayarak trafiği rahatlatacak olan yeni Sümbüllü Vadisi Bulvarı’nı tamamlayarak asfaltlama çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

İŞKUR açıkladı! En az ilkokul mezunu sürekli işçi alımı başladı! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden personel alımı ilanları açıklanmaya devam ediyor. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sürekli işci alımı yapacak. Başvurular bugün başladı. Hemen başvurun...

Ücretli çalışan sayısı yıllık 3,7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu verileri kapsamında ücretli çalışan sayısı, nisanda 2022 yılının aynı ayına göre yüzde 3,7 arttı.

Silikon Vadisi Bankası ''kötü yönetim'' nedeni ile iflas etti!

ABD Merkez Bankası (Fed) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barr, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının nedeninin "kötü yönetim" olduğunu belirtti. Barr'a göre, bankanın yönetimi faiz oranı ve likidite riskini etkin bir şekilde yönetemedi ve bu nedenle iflas kaçınılmaz hale geldi.

Temmuz ayında işsizlik sayısı yıllık bazda 542 bin arttı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) verilerine göre kayıtlı işsiz sayısı Temmuz ayında aylık 29 bin kişi azalırken, yıllık bazda 542 bin kişi artış gösterdi. Kayıtlı işsiz sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 18,1 oranında arttı.

1915 Çanakkale Köprüsü Akıllı Ulaşım Sistemleriyle donatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 18 Mart'ta açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesine ilişkin açıklama yaptı.

Kahramanmaraş'ta hazine arazisine inşa edilen ev ve ahır yıkıldı!

Kahramanmaraş’ta hayvancılık faaliyetinde bulunan Sümbül Ailesi’nin konut ve ahırları hazine arazisinde inşa edildikleri sebebiyle yıkıldı. 

İsrail’den Doğu Kudüs’te dev yıkım projesi!

Kudüs Belediyesi, "Silikon Vadisi" inşa etmek için işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Vadi el-Cevz bölgesinde Filistinlilere ait tüm iş yerlerini yıkma projesini onayladığını açıkladı.

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal tarafından kuruldu.

İstanbul Evkon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Evkon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Sümbül tarafından kuruldu.

İnşaathane’20 Zirvesi 26 Şubat'ta başlayacak!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yapı Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen İnşaathane’20 Zirvesi 2020 yılında 26 Şubat – 01 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Sarf Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sarf Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sümbüllü tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda 3 atama kararı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğüne Mahmut Gürses, Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına Necdet Sümbül, Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcılığına ise Emin Tekbaş getirildi.

kahramanmaraş Sümbüllü Vadisi Bulvarı Haberi

kahramanmaraş Sümbüllü Vadisi Bulvarı


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehrin Kuzey-Güney bağlantısını sağlayarak trafiği rahatlatacak olan yeni Sümbüllü Vadisi Bulvarı’nı tamamlayarak asfaltlama çalışmalarına başladı. Bayram öncesine trafiğe açılması planlanan Sümbüllü Vadisi Bulvarının bağlantı yolu olan Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı’nın Ağcalı Yolu bağlantısı içinde çalışmaların sonuna gelindi.


Bahçeci Hoca Bulvarı (AKDO Kavşağı) ile Av.Mehmet Kısakürek Bulvarı (Eski Andırın Yolu) arasında 2020 metre uzunluğunda, 12 metre geliş-gidiş olmak üzere 3 şeritli bölünmüş yol olarak platform genişliği 30 metre olan, 2 metre refüj-2 metre sağ ve sol yaya kaldırımı bulunan, yaklaşık 20 bin metrekare topraklama duvar, 400 bin metreküp yarma, 350 bin metreküp dolgu çalışmasının yapıldığı, kale gibi duvarlar, köprüler, köprülü geçişler ve menfezler gibi sanat yapılarının olduğu yeni Sümbüllü Bulvarı yolu tamamlanarak asfaltlama çalışmalarına başlandı. Sümbüllü Bulvarı’nın bağlandığı...