25 / 07 / 2024

kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı

kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı

Tekstil sektöründe son yıllarda yoğunlaşan yatırımlar ve aldığı teşviklerle hızla büyüyen Kahramanmaraş, 23-25 Ekim tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan Tekstil Makinaları Fuarı KTM2014’e ev sahipliği yapacak.

Deprem bölgesi için uluslararası kuruluşlardan 3,8 milyar dolar para alındı! İnşaat, altyapı ve sağlıkta kullanılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında bölgenin yaralarını sarmak amacıyla uluslararası kuruluşlardan bugüne kadar 3,8 milyar dolarlık finansman sağlandığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Fitch’ten ‘Deprem’ raporu! Kahramanmaraş depremi Türk şirketlerinin kredi notunu nasıl etkileyecek?

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisinde yaratacağı hasarların yanı sıra bölgedeki şirketlerin ticari faaliyetlerinin aksaması nedeniyle kredi notlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Uluslararası rating kuruluşu Fitch yayınladığı rapor ile bu konuları açıklığa kavuşturdu.

Kahramanmaraş depremleri dünya jeoloji uzmanlarının da radarında! Binalar depreme uygun değil...

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye’de büyük tartışmaya neden olan inşaat kuralları ve zemine uygun imar prosedürleri, uluslararası bilim camiasını da hareketlendirdi. İşte ayrıntılar... 

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Kahramanmaraş'ta sanayiciler yatırım için arazi arayışında!

Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmak isteyen sanayicilerinin arazi bulamadığını dile getirdi. 

Tekstil İhtisas OSB’de yatırımlar Kahramanmaraş’ı devleştirecek!

KASİAD Başkanı Ali Arpasatan,  tekstil, metal mutfak eşyaları ve gıda sektöründe ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri’nin kurulmasının bölgeyi büyütüceğini anlattı.

Kahramanmaraş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık tekstil fabrikası!

Kahramanmaraş İcra Dairesi Müdürlüğü, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi, 5000 ada 17 parselde yer alan tekstil fabrikasını 20 milyon 650 bin 244 TL'ye icradan satıyor...

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Al Mutahida Tekstil İnşaat Turizm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mutahida Tekstil İnşaat Turizm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün A Ali Hasan Musafer, Aç Allah Nasser Suhail Hageb, F. Ahmed Abdo Al Wesabı ve Abdulkadır Said imzasıyla kuruldu.

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Sürü imzasıyla kuruldu.

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Sürü imzasıyla kuruldu.

Kahramanmaraş Marmis Tekstil Fabrikası 66.4 milyon TL'ye satışta!

T.C. İstanbul 2. İflas Müdürlüğü, Kahramanmaraş Marmis Tekstil Fabrikası'nı satışa çıkardı. Fabrikanın makinelerle birlikte toplam satış bedeli 66 milyon 433 bin 606 TL olarak belirlendi.

kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı Haberi

kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı


Tekstil ve konfeksiyonda öne çıkan Adana, Osmaniye, Gaziantep, Niğde, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman’ın buluşacağı fuarda dünyaca ünlü dokuma makinası üreticisi İtema Group, yeni geliştirdiği R9500 model dokuma tezgahını Türk tekstilcilerine tanıtacak. Hindistan’dan fuara katılan iplik makine üreticisi Lakshmi fiyat- teknoloji dengesi ile pazarı zorlamayı hedefl iyor. 


Fuarın katılımcıları arasında Denizli’nin ihracat şampiyonlarından Elteksmak Makine de var. Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarı İstanbul Tekstil ve Hammadde İhracatçıları Birliği (İTHİB) de destekliyor. ECR Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, imzalanan protokol ile artık 4 bin üyesi olan İTHİB’i de ağırlayacak. 


İTHİB Başkanı İsmail Gülle, birlik üyelerinin Türkiye’nin tekstil ihracatının yüzde 70’den fazlasını gerçekleştirdiğinin altını çizerek, “Düzenlenecek KTM 2014 Fuarı Kahramanmaraş’ta kümelenen tekstil sektörü için büyük önem taşıyor. İhracatın olduğu bir bölgede bizim de...