06 / 05 / 2024

Kahramanmaraş yeni arsa

Kahramanmaraş yeni arsa

Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak, son zamanlarda konut satışlarında yaşanan durgunluğun sektörün alt kollarını da etkilediğine dikkat çekti.

TOKİ'den yeni arsa satışı! TOKİ, 49 ilde ucuza arsa satışına başladı!

TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın duyurusu kapsamında 49 şehirde ucuza arsa satışında yapılacak başvuruların başladığını açıkladı. Devlet, ikamet şartı olmadan 49 ilde arsa satışı yapacağını açıkladı. 

Konut ve arsa mirasçıları dikkat! Yeni düzenleme ile hisseli tapular daha kolay paylaşılacak! İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa gibi gayrimenkullerin hisselere bölünmesiyle ilgili yaşanan hukuki karmaşalar yeni bir uygulamanın devreye girmesiyle daha kolay hale geldi. Peki hisseli tapular nasıl paylaşılıyor? işte ayrıntılar... 

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa satışa sunuluyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Milli Emlak birçok ilde satışa başladı...

Milli Emlak tarafından kaçırılmayacak yeni bir fırsat ile  karşımıza çıkıyor. Birçok şehirde yeni arsa satışına başladığı kaydedilen Milli Emlak, 13 bin Türk Lirası’na satılan arsaların vergi ve KDV’den muaf tutulacağını da özellikle kaydedildi. İşte, Milli Emlak arsa satışı ve ayrıntıları...

Kahramanmaraş'ın o ilçesinde 1.307 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bulunan 1.307 metrekarelik arsa Belediye tarafından satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

Kahramanmaraş'ta 3 bin metrekarelik arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksitle satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Akbel A.Ş.'ye ait olan arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

Kahramanmaraş'ta ticaret alanı imarlı arsa satılacak!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 907,95 metrekare alana sahip.

Kahramanmaraş yeni arsa Haberi

Kahramanmaraş yeni arsa

İnşaat sektörünün sadece konut yapmak ya da satmaktan ibaret olmadığının altını çizen Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak, Türkiye ekonomisinin lokomotifi sektörün, yaklaşık 300 farklı alt sektörü destekleyen özelliğiyle istihdam ve iş yaratma bakımından da öncü bir sektör olduğunu vurguladı.


Yaşanan durgunluğun birden fazla sebeplerinin olduğunu söyleyen Başkan Kozak: “Öncelikle ülkemizde yaşanan terör olayları, Suriye ve Rusya ile yaşanan kriz gibi sebeplerden ötürü ekonomide durgunluk yaşanıyor. Bu durgunluk en çok da ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe hissediliyor” dedi.


YENİ ARSALARIN İMARA AÇILMASI GEREKİYOR

Diğer yandan arsa paylarının artmasının maliyeti yükselttiğini söyleyen Kozak: “Bu gün kentimizde arsa payları % 50’lere yaklaştı. Hal böyle olunca müteahhit firmalarında maliyetleri kat kat artıyor. Bu maliyeti de elbette satıştan çıkarması gerekiyor, doğal olarak konut fiyatları da yükseliyor.  Bütün artışların...