04 / 05 / 2024

kahramanmaraşta okul için arsa bağışı

kahramanmaraşta okul için arsa bağışı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Kadir Köseoğlu, Alembey Köyü'nde yapılacak olan 12 derslikli okul binası için 13 bin 600 metrekarelik arsasını Elbistan Milli Eğitim Müdürlüğü’ ne bağışladı...

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

TOKİ'den müjde: Sinop'ta afetzedeler için 158 adet konut inşa edilecek!

Sinop'ta yaşanan sel felaketinden etkilenen afetzedeler için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 158 konut daha inşa edilecek.

TOKİ Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye 697 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye tam 697 konutluk yeni proje geliyor...

Stresli bir süreçten keyifli taşınma deneyimi için 10 Adım!

Taşınma süreci herkes için stresli bir deneyim olabilir. Ancak doğru planlama ve hazırlık ile bu süreci keyifli hale getirebilirsiniz. İşte size 10 adımda sorunsuz bir taşınma için ipuçları...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 697 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... Tam 697 yeni konut geliyor...

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Antalya, Kahramanmaraş, Samsun illeri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi...

Sinop Ayancık'ta afetzedeler için yapılan konutlarda son durum ne?

Sinop'ta 10 kişinin yaşamını yitirdiği sel afetinde konutlarını kaybedenler, AFAD Başkanlığınca Ayancık'taki Babaçay köyünde kurulan yaşam konteynerlerine yerleşti. Konteynerlerde 1,5 ayı geride bırakan selzedeler, yeni yapılacak olan konutları için gün saymaya başladı.

Kahramanmaraş için acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kahramanmaraş ili için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31528 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kahramanmaraş'ta hazine arazisine inşa edilen ev ve ahır yıkıldı!

Kahramanmaraş’ta hayvancılık faaliyetinde bulunan Sümbül Ailesi’nin konut ve ahırları hazine arazisinde inşa edildikleri sebebiyle yıkıldı. 

Kahramanmaraş Andırın için acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

Azerbaycan Şuşa'da inşa edilecek okul binası için yer tespiti yapılacak! 

MHP heyeti, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Şuşa'da inşa edilecek okul için yer tespiti yapmak üzere kente gidecek.

kahramanmaraşta okul için arsa bağışı Haberi

kahramanmaraşta okul için arsa bağışı


Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Kadir Köseoğlu, Alembey Köyü'nde yapılacak olan 12 derslikli okul binası için 13 bin 600 metrekarelik arsasını bağışladı.


Mevcut okul binasının 4 bin 800 metrekarelik bir alanda kurulu olduğunu, yer sıkıntısı nedeniyle yeni okulun 6 derslik olarak planlandığını ancak, arsa bağışının ardından okul binasının 12 dersliğe çıkarıldığını belirten Köseoğlu, “Eğitime yapılan yatırım hiçbir zaman boşa gitmeyecektir. Bende bu düşünce ile okul binasının yanında bulunan arsamı, okul yapımı amacıyla Elbistan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışladım” dedi.


Köseoğlu, okul arsası tahsisi için milli eğitim müdürlüğünde gerekli protokollere imza atarken, yapılacak okula merhum babası Hasan Hüseyin Köseoğlu isminin verilmesini talep etti.


Önceki gün Elbistan’a gelen Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe'de, Alembey Köyüne giderek, bağışlanan arsayı ve okul binasını gezdi.


Elbistan'ın...