03 / 05 / 2024

kahta çayı adıyaman imar

kahta çayı adıyaman imar

Adıyaman’ın Kahta Çayı üzerine kurulması düşünülen HES’in uygulama imar planı ve nazım imar planı İl Genel Meclis Üyeleri tarafından yine reddedildi.

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 23 Eylül 2022! Kahta TOKİ kazananlar listesi 2022!

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 23 Eylül 2022 ve Kahta TOKİ kazananlar listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

TOKİ Adıyaman Kahta 157 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman 157 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Adıyaman'da tartıştıkları inşaat sahibi tarafından silahla vurulan işçiler yaralandı!

Adıyaman Kahta'da çıkan kavgada inşaat sahibi tarafından tabancayla vurulan iki işçi yaralandı.

TOKİ'den Adıyaman Kahta'ya 157 yeni konut!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Besni'de 3 milyon TL değerindeki arsa vakfa tahsis edildi!

Adıyaman’ın Besni Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısında belediyeye ait 3 milyon TL değerindeki bin 500 metrekarelik arsayı bir derneğe bedelsiz tahsis etti. 

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul müjdesi!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Aralık'ta yapılacak.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

kahta çayı adıyaman imar Haberi

kahta çayı adıyaman imar


Adıyaman'ın Kahta Çayı üzerine kurulması düşünülen HES'in uygulama imar planı ve nazım imar planı İl Genel Meclis Üyeleri tarafından yine reddedildi.


Adıyaman İl Genel Meclisi Kasım ayının birinci oturumunda Kahta Çayı üzerine kurulması düşünülen HES ile ilgili dosya görüşüldü. HES amaçlı uygulama imar planı ve nazım imar planı meclis üyeleri tarafından onaylanmadı.


İlk olarak 2016 yılı Şubat ayında görüşülen ve dosyadaki eksiklikler nedeniyle İl Özel İdaresine iade edildi. Ağustos ayında yine meclise gönderilen dosya yine eksikleri olduğu gerekçesiyle İl Özel İdaresine iade edildi. İl Özel İdare meclis üyeleri tarafından dosyada eksik olduğunu belirttiği konuları tamamlayarak tekrar il genel meclisine sundu. Meclis üyeleri bu kez dosyanın ilgili komisyonlarda incelenmesi için karar aldı. Ancak alınan bu karar Vali Abdullah Erin tarafından onaylanmadı. Adıyaman...