05 / 05 / 2024

KAIVEN fildişi sahilleri konut

KAIVEN fildişi sahilleri konut

İnşaat alanında yeni yatırım hazırlıklarını başlatan KAIVEN "Homee" platformu ile uluslarası çapta düşük ve orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı sunuyor. KAIVEN, Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut inşa edecek...

Antalya'da yerleşik yabancıların sayısı pandemiyle katlandı!

Güneşi, sahilleri, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel dokusuyla 12 ay boyunca turistlerin merkezi olan Antalya, koronavirüs sürecinde de kente yerleşmeyi isteyen yabancıların gözdesi haline geldi. 

Alfred de Vigny’nin beyaz şatosu 'fildişi kulesi'!

Ünlü ve zengin Fransız şairi Alfred de Vigny’nin beyaz şatosunun adıydı 'fildişi kule', günlük hayattan uzaklaşıp o şatonun kulesinde sanatına yönelirdi. 

KAIVEN'den Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut!

İnşaat alanında yeni yatırım hazırlıklarını başlatan KAIVEN "Homee" platformu ile uluslarası çapta düşük ve orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı sunuyor. KAIVEN, Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut inşa edecek...

Fildişi Sahili'nde bina çöktü: 10 yaralı!

Fildişi Sahili'nin en büyük kenti Abidjan'da inşaat halindeki bir bina çöktü, yaşanan çökme sonucunda 10 kişi yaralandı.

Drogba'nın özel hastanesi koronavirüs merkezi yapılacak!

Fildişi Sahili basınındaki haberlere göre Drogba, ülkesi Fildişi Sahilleri'ndeki hastanesinin corona virüsle mücadele merkezi olarak kullanılmasını teklif etti...

TOKİ tecrübesini Afrika'ya taşıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Bugün imzaladığımız mutabakat zaptı çerçevesinde, TOKİ Başkanlığımızın konut üretimi konusundaki tecrübe ve bilgi birikimini Fildişi Sahili başta olmak üzere bütün Afrika kıtasına taşımış oluyoruz" dedi...

Selim Gökdemir: Doğal güzelliği olmayan sahillere hayat verelim!

Ekonomik değeri düşük atıl kıyıların değerlendirilmediğini belirten Gökdemir, "Doğal güzelliği olmayan sahilleri mühendislik metotlarıyla çok güzel bir hale getirebiliriz" dedi.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir’de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir'de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Deniz Feneri Derneği'nden Fildişi Sahili'ne cami ve külliye!

Deniz Feneri Derneği tarafından Fildişi Sahili'nin Abidjan şehrinde yaptırılan Halil İbrahim Erten Eğitim Külliyesi ile Ndouci şehrindeki Aysel ve Şerif Fındıkkaya Camisi hizmete açıldı.

Mülteciler için Akdeniz'e yapay ada inşa edilecek!

HOLLANDALI bir mimar, mülteci sorununa çözüm bulabilmek için Akdeniz'de 'yapay ada şehir' konsepti geliştirdi. Merkezi Amsterdam'da bulunan mimarlık ve tasarım şirketi TD'nin patronu olan Theo Deutinger'in adası Tunus sahilleri açıklarında olacak.

Abdulkadir Konukoğlu, Fildişi Sahili'ne cami yaptıracak!

Konukoğlu ailesinin yaptırdığı 13’üncü cami, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Mehmet Görmez tarafından hizmete açıldı. Görmez, ailenin yakında Fildişi Sahili’nde bir cami yaptıracağını açıkladı.

KAIVEN fildişi sahilleri konut Haberi

KAIVEN fildişi sahilleri konut

1956'dan beri tekstil, inşaat, madencilik, enerji ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren ve birçok şirketten meydana gelen grup 2019 yılı itibariyle faaliyetlerini konsolide etmek üzere KAIVEN Enerji ve Yatırım A.Ş. adı altında toplandı. 

Geçmişten gelen güç ve tecrübe yeni kuşak yöneticilerin heyecan ve vizyonuyla da beraber şirket arka arkaya yeni proje yatırımları yapıyor. 

Önce Tayvan Teknoloji Merkezi yatırımını gerçekleştiren KAIVEN, hemen sonrasında Amerika Birleşik Devletleri, Silikon Vadisi'ne açıldı ve böylelikle de faaliyet gösterilen ülke sayısı 26’ya ulaştı. İnşaat alanında da yeni yatırım hazırlıklarını başlatan KAIVEN "Homee" platformu ile  uluslarası çapta düşük ve orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Fildişi Sahilleri’nin başkenti Abidjan’da başlayacak olan 3 bin konutluk proje ile ilk gayrimenkul projesini hayata geçirecek olan KAIVEN imzalı "Homee" konsepti; Dünyanın dört bir...