02 / 05 / 2024

Kalamış Marina kampanya

Kalamış Marina kampanya

Geçen yıl ihalesi yapılan ancak Danıştay’ın yürütmeyi durdurduğu Kalamış Marina’yla ilgili süreç devam ederken, Kadıköy Belediyesi ‘Sahilime Dokunma’ kampanyası başlattı. Kampanyaya 30 bin kişi destek verdi

Şerdil Odabaşı'ndan Kalamış Marina'nın özelleştirilmesine tepki!

Kalamış Marina, Cumhurbaşkanlığı kararı ile özelleştiriliyor. Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kalamış Marina'nın özelleştirmesine ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı'ndan tepki geldi. Odabşı, marina ile ilgili soruları yanıtladı.

Marina Ankara'da 337 bin TL'ye varan indirimler!

Marina Ankara projesinde 337 bin TL'ye varan indirimler sağlanıyor.  24 Kasım ile 3 Aralık tarihleri arasında geçerli kampanya 30 ev için geçerli olacak. 

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanya 8 Mayıs'ta sona erecek!

Siltaş Yapı’nın Pendik sahilde marinanın karşısında inşa edilen yeni projesi Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanyası 8 Mayıs’ta sona erecek.

Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya!

Pendik Marina'ya 300 metre mesafede hayata geçirilen Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya için son günler...

Marina Ankara kazanç festivali fırsatları!

Ankara Çankaya Oran'da Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için geçerli olan 100 ay vade farksız ödeme kampanyası uygulanıyor. Kampanya 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak...

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Kalamış Marina'da özelleştirme başlıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) limanlar ile birlikte Kalamış Marina’nın da ihale sürecine başlıyor.

Eymir Panorama'da kampanya!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da inşa ettiği Marina Ankara projesinin Eymir Panorama etabında ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda kampanya!

Ceylan İnşaat'ın Göztepe'de inşaatına başladığı Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları için 120 aya kadar vade seçeneği sunuldu. Kalamış Marina manzaralı projede, fiyatlar 678 bin liradan başlıyor.

Marina Ankara Oran kampanya detayları!

Marina Ankara Rezidans'ta daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. İşte Marina Ankara Oran kampanya detayları...

Marina Ankara Oran'da kampanya!

Marina Ankara Oran'da lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. İşte, Marina Ankara Oran'da kampanya detayları...

Kalamış Marina kampanya Haberi

Kalamış Marina kampanya

Geçen yıl Mayıs ayında yapılan ihalede Türkiye’nin en büyük marinası olan Kalamış Yat Limanı’nın 30 yıllık işletme hakkı, 664 milyon dolar ile en yüksek teklifi veren Koç Holding’in olmuştu. Aradan geçen süreçte Kalamış Yat Limanı’nın imar planı ile ilgili Danıştay tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararının kalkmamış olması nedeniyle Koç grubuna bağlı Tek Art Kalamış’ın işletme hakkı devri sözleşmesinin imzalanmasından vazgeçme kararı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na (ÖİB) bildirilmişti.


1500 YAT KAPASİTELİ

Türkiye’nin denizde bağlama kapasitesi en büyük yat limanı olma özelliği olan, toplam 1.500 yatın bağlanabildiği Kalamış Marina’yla ilgili süreçte ikinci ve üçüncü en iyi teklif sahiplerine ÖİB tarafından davetiye çıkarılacağı belirtiliyor. Marina’yla ilgili ihale süreci bu şekilde sürerken, Kadıköy Belediyesi’nden de yat limanıyla ilgili bir imza kampanyası başlatıldı.


Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış - Fenerbahçe...