08 / 05 / 2024

Kalamış yat kulübü

Kalamış yat kulübü

1957 yılında Fenerbahçe'de turistik yerin planı hazırlanmış. Fenerbahçe Burnu ile Kalamış bir su yolu ile ayrılacakmış, böylece turistik bir ada meydana getirilecekmiş. 200 odalı bir otel ve yat kulübü inşa edilecekmiş.

Mimarlar Odası'ndan Kalamış Yat Limanı’nın devrine dava!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın imar planlarında değişiklik yapılarak işletme hakkının 40 sene daha özelleştirilmesine karşı Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından dava açıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Kalamış Yat Limanı ihalesi geri çekildi!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış Yat Limanı’nın doldurularak büyütülmesine karşı açtığı davalar sebebiyle Özelleştirme İdaresi’nin satışa çıkardığı Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi geri çekildi

Chelsea Kulübü'nün 60 bin kişilik stadına onay verildi!

Chelsea Kulübü, 500 milyon sterlin harcayacağı 60 bin kişilik stadın yapımı için Londra Belediyesi'nden onay aldı. Yeni projeye göre 41 bin 600 kişilik Stamford Bridge tamamen yıkılarak yerine 60 bin kişi kapasiteli yeni bir stat yapılacak.

Bursa Ayyıldız Spor Kulübü'nde yeni tesis yapılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine güç katmaya devam ediyor. Spor Klüpleri için yaptırdığı tesislerden birini de Yıldırım’daki Ayyıldız Spor Kulübü için hazırlıyor.

Bursa Ayyıldız Spor Kulübü’ne yeni tesis!

Kentte hayata geçirdiği tesislerle amatör spor kulüplerine güç katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir tesis de Yıldırım’daki Ayyıldız Spor Kulübü’ne kazandırıyor.

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’na yeni park!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki çocuklar için oyun parkı kurdu. Öğrencileri, tatil dönüşü oyun parkı sürprizi karşılayacak.

Ataköy Emlak Bankası Spor Kulübü imam hatip lisesi mi oluyor?

Ataköy’de içinde tenis kortları, olimpik yüzme havuzu, futbol sahası bulunan Emlak Bankası Spor Kulübü, imam hatip lisesi oluyor

Afyonkarahisar Kızılören'e İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılacak mı?

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesine İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

İstanbul Atlı Spor Kulübü ruhsata kavuştu!

İstinye’deki 60 yıllık İstanbul Atlı Spor Kulübü yeni imar planıyla birlikte ruhsata kavuştu. Yeni planda kulüp, bölgenin görüntüsünü de bozacak

Güney Afrika'daki Osmanlı Kriket Kulübü binası açıldı!

Güney Afrika'da Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığınca (TİKA) tadilatı yapılan Osmanlı Kriket Kulübünün hizmet binası açıldı.

Osmaniye İstiklal Spor Kulübü'nün yıkımı durduruldu!

İstanbul 13. İdare Mahkemesi, Bakırköy Belediyesinin ek hizmet binası yapılacağı gerekçesiyle Osmaniye İstiklal Spor Kulübü tesisleri hakkında aldığı yıkım kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Kalamış yat kulübü Haberi

Kalamış yat kulübü



Fenerbahçe'de 200 odalı bir otel, üç motel ve bir plaj yapılacak


Fenerbahçe Burnu su yolu ile ayrılarak, ada haline getirilecek.


İstanbul'un turistik yerlerinin tespitine başlanmıştır. İlk olarak Florya, Fenerbahçe ve Boğaziçi'nde turistik yerlerin kurulmasına başlanmıştır. 12 yerde turistik tesisler yapılması da kararlaştırılmıştır.


  Fenerbahçe'de turistik yerin planı hazırlanmıştır. Burada, 200 odalı bir otel, 3 motel, üç dalga kıran bir yeni plaj, bir vapur iskelesi, gazino ve eğlence yerleri yapılacaktır.

  

  Fenerbahçe Burnu ile Kalamış'ın bir su yolu ile ayrılması, böylece Fenerbahçe'nin bir turistik ada olarak ortaya çıkarılması kararlaştırılmıştır. Ada bir köprü ile tramvay yoluna bağlanacaktır.


  Fenerbahçe'deki inşaat bittikten sonra, Kadıköy'den 30 metrelik...