02 / 05 / 2024

KalDer Mesa yönetim kalitesi

KalDer Mesa yönetim kalitesi

Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu. Nazım Karyağdı, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu.

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

MESA butik projelere yöneldi!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, "2019'dan bu yana doğru lokasyonlara konumlanmış butik ve az sayıdaki konut projelerine yönelmemiz, bu süreçte daha az sorunla karşılaşmamızı sağladı" dedi.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Temsa'daki kriz Mesa'yı etkiledi mi?

Ünver Ailesi 2017'de Mesa'nın çoğunluk hisselerini almıştı. Yönetim, firmanın kurucuları olan Erhan Boysanoğlu ve ailesinde Yapı Kredi ile Garanti, verdikleri krediye karşılık Mesa'daki Ünver Ailesi'ne ait hisselere tedbir koydurmak istemiş. Bu operasyon Mesa'da işleri kilitlemiş...

MESA'dan Çengelköy ve Beykoz'a 2 yeni proje!

MESA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu yaptığı açıklamada, 2020 yılında Çengelköy'de ve Beykoz'da yeni projelerimize başlayacaklarını söyledi.

Mesa’dan 50 yılda 34 milyar dolarlık iş hacmi!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu, "50. yılımızda yaklaşık 34 milyar dolarlık iş hacmine ulaştık. 1969'da kurduğumuz Mesa, Türkiye'de 'konut geliştirici' olarak 50'nci yılını kutlayan tek markadır" dedi...

KalDer, Mesa'ya kaliteli yönetim plaketi verdi!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu. Nazım Karyağdı, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu.

Çamlıca Mesa Evleri'nin yüzde 85'i satıldı!

Mesa Yönetim Kurulu Başkam Erhan Boysanoğlu, 10 yıl önce aldıkları arsa üzerinde inşa edilen 'Çamlıca'da Mesa' projesinde arsanın yarısını yeşil alan olarak kamuya terk ettiklerini söyledi.

Mesa'da yönetim değişikliği!

Türkiye inşaat sektörünün köklü firmalarından Mesa'da hisse devri süreci netleşti. Yönetim Kurulu küçülen şirkette Erhan Boysanoğlu başkanlığı halen sürdürürken, Evren Ünver yönetim kuruluna hissedar olarak girdi.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın: İslam'ın 6'ncı şartı şirket kurmak olsun!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Şirket kurmak o kadar önemli ki, eğer ‘İslam'ın 6'ncı şartı ne olsun' deseler, ben ‘Şirket kurmak' derim" dedi

Çimbeton yönetim kuruluna İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy atanacak!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları yönetim kuruluna bağımsız adaylar olarak İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy'un atanması için genel kuruldan izin alınacak

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk'ü konuk ediyor

Yapı Kredi Koray GYO, yönetim ve denetim kurulu üyeleri görevlerini açıkladı!

Yapı Kredi Koray GYO, yönetim ve denetim kurulu üyerinin, görevi, mesleği, üstlendiği görevleri ve sermaye paylarını açıkladı

KalDer Mesa yönetim kalitesi Haberi

KalDer Mesa yönetim kalitesi


Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu.


Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Evren Ünver’i ziyaret eden KalDer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazım Karyağdı, Mesa’nın KalDer üyeliğinde 15.yılı doldurduğunu hatırlatırken, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu. 


KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Karyağdı ve beraberindeki heyeti Mesa Holding’de kabul eden Evren Ünver de; Mesa’nın 47 yıllık köklü bir geçmişi olduğunu hatırlatırken KalDer üyeliğinde 15.yıl plaketini sevinçle aldıklarını söyledi. Ünver; “Mesa; mükemmellik kültürünün toplumumuza yerleşmesi için yapılan tüm çalışmaları desteklemeyi sürdürecektir. Yönetimde kalite anlayışımızı da her yıl daha da güçlendiriyoruz. KalDer’e desteğimiz de sürecek” dedi. 


İstanbul merkezli KalDer ;Türkiye’de yönetim kalitesini yükseltmek ve toplumda mükemmelik kültürünü yaygınlaştırmak için 25 yıldır Türkiye genelinde...