23 / 07 / 2024

Kale 360 projeleri

Kale 360 projeleri

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan 'Kale 360' uygulaması ile fark yaratacak. Kale 360 ile hayalinizdeki banyoyu kendiniz tasarlayın...

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

Taksim 360 projesi, Beyoğlu'na yeni bir soluk getirecek!

Türkiye'nin en büyük dönüşüm projeleri Beyoğlu'nda hayat buluyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Taksim 360 projesi tamamlandığında Beyoğlu'na yeni bir soluk ve zenginlik getirecek" dedi.

Sürdürülebilir Markalar Konferansı gerçekleştirildi!

Sürdürülebilir Markalar Konferansı 2016 İstanbul’da, dünya çapında markaların temsilcileri bir araya geldi. Ercan, "‘Kale 360’ ve ‘Kale Vizyon’ gibi yenilikçi deneyimlerle, insanların hayallerini yaşayabilmesini sağlıyoruz” dedi.

Erzurum Kale çevresinde kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'da büyük bir dönüşümün yaşandığına dikkati çeken Başkan Sekmen, Kale çevresinin planları çıktı, projeleri tasdik edildi, yıkımları da devam ediyor. Şimdi oraya başlıyoruz. İnşallah seneye bu zamanda çok farklı bir mekânda gezinti yapacağız.

Kütahya'daki 1.500 yıllık tarihi kale restore edilecek!

Kütahya'da Bizanslılar tarafından yaptırılan, Selçuklular, Germiyanoğulları ve Osmanlılar döneminde de kullanılan tarihi kale restore edilecek. Saraçoğlu, Kütahya Kalesi'nin restorasyonunun belediyenin vizyon projeleri arasında yer aldığını söyledi.

Avrupa Konutları Kale ve Eclipse Maslak için satış elemanı aranıyor!

Artaş İnşaat satışları devam eden Eclipse Maslak ve yakında satışa çıkacak olan Avrupa Konutları Kale Topkapı projeleri için gayrimenkul sektöründe deneyim sahibi satış elemanı arıyor.

Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül!

Kale, dünyanın en saygın iş ödüllerinden ‘Stevie Awards’ta, her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği ‘Kale 360’ programı ile ödüle layık görüldü. Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül geldi.

Avrupa Konutları Kale'de metrekare birim fiyatları 5 bin TL'den başlayacak!

Avrupa Konutları markasıyla konut projeleri geliştiren Artaş Grubu, İstanbul Topkapı'daki 37 dönümlük arazide yaklaşık 700 konutluk Kale projesinin yapımına başlıyor. Proje metrekaresi 5 bin liradan gelecek ay satışa çıkıyor.

Türkiye’de her üç projeden birinde Kale ürünleri kullanılıyor!

Kaleseramik; yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan ‘ Kale 360 ’ uygulaması ile yapı sektöründe fark yaratıyor. Türkiye’de her üç projeden birinde Kale ürünleri kullanılıyor.

Kale Grubu'nun Bütünsel banyo konsepti anlatacağı basın toplantısı 8 Nisan'da!

Dünyada bir ilk olan dijital uygulama “Kale 360”, sektörde ilk kez Kaleseramik’in aldığı “EPD - Çevresel Ürün Deklarasyonu” ve trendleri belirleyen “Bütünsel banyo konsepti”nin anlatılacağı toplantı 8 Nisan'da düzenlenecek....

Kaleseramik UNICERA Fuarı'nda fark yarattı!

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ' nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan " Kale 360 " uygulaması ile fark yarattı...

Kaleseramik trendleri belirleyen yenilikçi ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı!

Seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan "Kale 360" uygulaması ile fark yarattı.

Kale 360 ile hayalinizdeki banyoyu kendiniz tasarlayın!

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan 'Kale 360' uygulaması ile fark yaratacak. Kale 360 ile hayalinizdeki banyoyu kendiniz tasarlayın...

Kale 360 projeleri Haberi

Kale 360 projeleri

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale'nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan 'Kale 360' uygulaması ile fark yaratacak. Herkes için yepyeni bir tasarım deneyimi yaşatan 'Kale 360' ilk kez fuarda tanıtılarak kullanıcıların beğenisine sunulacak. 


Tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefleyen Kaleseramik, yeni tasarım uygulaması 'Kale 360' ile sektör bazında dünyada bir ilke imza atıyor. Kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile tüketicilerin hayatını kolaylaştıran 'Kale 360' ile artık herkes kendi banyosunu kendisi tasarlayabiliyor. Kaleseramik firmasının modern vizyonunu yansıtan 'Kale 360' uygulaması; mobil, tablet ve tüm web erişim cihazlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Kale,...