09 / 05 / 2024

Kale Alarm 2015

Kale Alarm 2015

Kale Endüstri Holding bünyesinde elektronik güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm, ulaştığı binlerce abone sayısıyla hızla büyümeye devam ediyor.

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.

Kale Alarm ile aklınız evde kalmasın!

Kale Alarm ile tüm bu tedirginlikten kurtulabilir, çocuğunuzun eve girdiği andan itibaren eve giriş sinyalini mobil uygulamanızdan kontrol edebilir, tam anlamıyla güvenliğinden emin olabilirsiniz.

Kale Alarm ile aklınız evde kalmasın!

Kale Alarm ile siz evinizdeyken ya da dışarıdayken, hem sevdiklerinizi hem de eşyalarınızı kötü niyetli kişi ya da kişilere karşı koruyabilirsiniz. Kale Alarm güvencesiyle tam kapsam koruma altına alırken, yaşam standardınızdan ödün vermenize de gerek kalmaz.

Kale Alarm'dan esnafı güvende hissettirecek kampanya!

Kale Alarm ve Vodafone işbirliği ile düzenlenen kampanyada, esnaf yüksek güvenlik sağlayan alarm sistemini dört ay ücretsiz olarak dükkanında kullanabiliyor.

Kale Alarm ve Vodafone'dan esnafa özel kampanya!

Türkiye'de güvenliğin adresi olan Kale Alarm ve Vodafone işbirliği ile düzenlenen kampanyada, esnaf yüksek güvenlik sağlayan alarm sistemini dört ay ücretsiz olarak dükkanında kullanabiliyor.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

TOKİ Erzurum Aşkale konut belirleme kurası 2015!

TOKİ Erzurum Aşkale konut belirleme kurası 2015 kapsamında 543 adet daire satışa çıkarılıyor. Proje Erzincan-Aşkale Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçiyor.

TOKİ Erzurum Aşkale kura 2015!

TOKİ Erzurum Aşkale kura 2015 kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Başvuruları tamamlanan proje Erzurum Aşkale Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Kale Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kale Center hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kale Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kale Center bayramda kaça kadar açık? Kale Center bayramda kaçta açılacak?

TOKİ Nevşehir Merkez Kale sözleşme imzalama dönemi bugün başlıyor!

Kura çekilişi 25 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşen TOKİ Nevşehir Merkez Kale sözleşme imzalama dönemi bugün başlıyor. Proje tamamı 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.

Nevşehir Merkez TOKİ kura sonucu 2015!

Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçirilen TOKİ Nevşehir Merkez Kale Konutları kura çekilişi bugün gerçekleşti. İşte Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura sonucu 2015 detayları...

TOKİ Nevşehir Merkez Kale kura çekilişi 2015!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale'de 98 daire bugün kurayla satışa sunuldu. Projede aylık taksitler 598 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte TOKİ Nevşehir Merkez Kale kura çekilişi 2015 detayları...

Kale Alarm 2015 Haberi

Kale Alarm 2015

Kale Alarm, alarm çözümlerinde yeni ve cazip ödeme seçenekleri ile daha çok ev ve işyerine giriyor. 


Kale Alarm ile ev veya iş yerlerine kurulan alarm sistemleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olarak dizayn ediliyor. Uzman satış danışmanlarının montaj öncesinde yaptıkları ücretsiz keşif esnasında, yaşam senaryolarına uygun güvenlik sisteminin bileşenleri tespit ediliyor. Ücretsiz keşif sırasında toplanan bilgilere ve ihtiyaçlara yönelik olarak en uygun alarm sistemi ve konfigürasyonu yapılandırılıyor. 


Kale Alarm alt yapısı ve hizmet kalitesiyle yaşam ve çalışma alanlarınızı hırsızlık gibi kötü niyetli girişimlere karşı korumakla kalmıyor; yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil müdahale gerektiren durumlara karşı da önlem almanızı sağlıyor.  Ayrıca tüm bu hizmetleri sunan alarm sistemlerini destekleyici olarak Kamera sistemlerini de abonelerine uygun koşullarla sunuyor.


Ücretsiz keşif için www.kale724.com.tr’yi...