12 / 05 / 2024

kale armatürleri

kale armatürleri

Her zevke uygun ürünleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırarak yaşam konforunu artıran Kale, sıra dışı bir tasarım anlayışıyla hayata geçirdiği, berrak bir şelale akışı sağlayan ‘Waterfall’ armatür serisini, kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Turaş Gaz Latin Amerika'da fabrika açıyor!

Selimpaşa’daki akıllı üretim tesisinden dünyaya gaz armatürleri satan Turaş, koronavirüs salgını sonrası Amerika’dan aldığı siparişlere yetişebilmek için Latin Amerika'da fabrika açacak...

OSRAM modern ofis aydınlatmasında İnsan Merkezli Aydınlatma dönemi!

Aydınlatma çözümleri alanında öncü ve yenilikçi kuruluş OSRAM, ofislerde bireysel aydınlatma için Scriptus aydınlatma armatürleri serisini hayata geçirdi.

Avrupa Konutları Kale, Mitsubishi Electric asansörleri tercih etti!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

Bosna Hersek'te ikinci Cesar's Residence mağazası açıldı!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 7. Saraybosna İş Forumu'na katılmak üzere geldiği Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, bir Türk seramik ve banyo armatürleri firmasının mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Kale Waterfall şelale akışlı serisi ile banyolarda doğal atmosfer yaratıyor!

Kale, özel olarak tasarlanan ucu ile berrak bir şelale akışı sağlayan ‘Waterfall’ armatür serisi ile banyolarda doğal bir atmosfer yaratıyor. Kale’nin ‘Waterfall’ serisi armatürleri, 5 yıl garanti kapsamında satışta.

Kale Karina ile banyolara nostaljik tasarım!

Kale, geçmişe özlem duyanlara hitap eden, çarpıcı bir tasarıma sahip ‘Karina’ armatür serisi ile banyolarda şık ve zarif bir atmosfer yaratıyor.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Kale Brilla ile banyolara zerafet!

Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, neoklasik ve klasik tarzı sevenler için tasarlanan ‘Brilla’ armatür serisi ile banyolara zarafet ve ışıltı katıyor.

Schréder, Boğaziçi ve FSM köprülerini aydınlatacak!

Asya ve Avrupa’yı birleştiren Fatih Sultan Mehmet köprüsü ve Boğaziçi köprüsünün yol aydınlatmasını Schréder üstlendi. Türkiye’de LED armatürleri ile gerçekleşecek ilk otoyol aydınlatma projesiyle yüzde 52 oranında enerji verimliliği sağlanacak.

kale armatürleri Haberi

kale armatürleri

Kaliteli, fonksiyonel, estetik ve her zevke uygun ürünleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırarak yaşam konforunu artıran Kale, yeni armatür serilerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Banyoda armatür ve su sistemlerinde alternatifli ve birbiriyle bağlantılı çözümler üreten Kale’nin yeni serisi ‘Waterfall’, farklı bir tasarım yaklaşımıyla ortaya çıkarıldı. Özellikle çıkış ucunun özel tasarımı sayesinde berrak bir şelale akışı sağlayan ‘Waterfall’, yuvarlatılarak keskinliği alınmış hatlarıyla, su ile buluşulan mekanlara estetik ve işlevsel bir değer katıyor. 


Kullanışlı ve uzun ömürlü ‘Waterfall’ serisi, şelale akışının yanı sıra debi sabitleyicisi ile su tasarrufu sağlıyor. Kale’nin tüm armatürlerinde olduğu gibi ‘Waterfall’ seri armatürler de 5 yıl garanti kapsamında satışa...