28 / 04 / 2024

Kale Waterfall armatür serisini, kullanıcıların beğenisine sunuyor!

Kale Waterfall armatür serisini, kullanıcıların beğenisine sunuyor!

Her zevke uygun ürünleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırarak yaşam konforunu artıran Kale, sıra dışı bir tasarım anlayışıyla hayata geçirdiği, berrak bir şelale akışı sağlayan ‘Waterfall’ armatür serisini, kullanıcıların beğenisine sunuyor.



Kaliteli, fonksiyonel, estetik ve her zevke uygun ürünleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırarak yaşam konforunu artıran Kale, yeni armatür serilerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Banyoda armatür ve su sistemlerinde alternatifli ve birbiriyle bağlantılı çözümler üreten Kale’nin yeni serisi ‘Waterfall’, farklı bir tasarım yaklaşımıyla ortaya çıkarıldı. Özellikle çıkış ucunun özel tasarımı sayesinde berrak bir şelale akışı sağlayan ‘Waterfall’, yuvarlatılarak keskinliği alınmış hatlarıyla, su ile buluşulan mekanlara estetik ve işlevsel bir değer katıyor. 


Kullanışlı ve uzun ömürlü ‘Waterfall’ serisi, şelale akışının yanı sıra debi sabitleyicisi ile su tasarrufu sağlıyor. Kale’nin tüm armatürlerinde olduğu gibi ‘Waterfall’ seri armatürler de 5 yıl garanti kapsamında satışa sunuluyor. 



Geri Dön