02 / 05 / 2024

kale banyo ile yenilenme zamanı

kale banyo ile yenilenme zamanı

Kale Banyo, bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği serilerini, 1 Eylül’den itibaren çok avantajlı fırsatlarla tüketiciyle buluşturuyor.

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Mantolama Minart Silver ile estetik ve dayanıklı kaplama!

Kale Mantolama’nın mineral esaslı dekoratif cephe kaplaması Minart Silver, üstün performansı ile ağır iklim koşullarına karşı dirençli yapısıyla, binalara estetik ve dayanıklı çözümler getiriyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Boya Kalia ile bahar havasını evinize getiriyor!

Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı maddeleri yok eden iç cephe boyası ‘Kalia’ ile tertemiz, ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor!

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturuyor. Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yansıtıyor.

Kale Boya'dan Silikonatex ile dış cephelere güçlü çözümler sunuyor!

Kale Boya, yenilikçi cephe kaplaması ‘Silikonatex’ ile boyası eskimiş, yüzey bozukluklarına sahip dış cepheleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

kale banyo ile yenilenme zamanı Haberi

kale banyo ile yenilenme zamanı

Alışılmış banyo tasarımına farklı ve modern bir bakış açısı kazandıran Kale Banyo, ‘01 Eylül-30 Kasım 2016’ tarihleri arasında geçerli, çok cazip yenileme kampanyasıyla banyoların havasını değiştiriyor. Çanakkale Seramik ve Kalebodur seramiklerinin de yer aldığı ‘Kale Banyo Paketi’ ile bütünsel banyoların en güzel ve kaliteli örnekleri, kullanıcının beğenisine sunuluyor. Evinizi güzelleştirecek ışıl ışıl banyolar, tarzınıza uygun çeşit çeşit ürünler %40’a varan indirim fırsatlarıyla Kale showroom’larında sizi bekliyor. 


Kale Banyo ile yenilen!

Avantajlı paketleri ve tüm banyo yeniliklerini görmek için www.kalebanyoileyenilen.com web sitesine girebilir ve Kale’nin sunduğu vazgeçilmez seçenekleri tüm detaylarıyla inceleyebilirsiniz. Fonksiyonellik ve konforu merkeze alan tasarım anlayışı ile kullanıcıların beğenisini kazanan Kale Banyo’nun; çok avantajlı ödeme koşullarıyla sunduğu her zevke hitap eden yeni banyo serileri şöyle; 


‘Kino Banyo Paketi’ ile özgür yaşam...