30 / 04 / 2024

Kale Beyaz Saray ürünleri

Kale Beyaz Saray ürünleri

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale, özgün tasarım anlayışını simgeleyen ödüllü serisi ‘Beyaz Saray’ ile tüketicilere şık ve kullanışlı bir banyo deneyimi sunuyor. Kale Beyaz Saray serisi ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor.

Beyaz Saray’dan açıklama geldi! Benzin fiyatları düşecek mi? Akaryakıtta indirim yolda mı?

Petrol fiyatları düşecek mi? Beyaz Saray, varil petrol satışına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

ABD’den flaş karar! Benzin fiyatları düşecek!

Beyaz Saray, ABD'nin stratejik petrol rezervinden 15 milyon varil sebebi ile çarşamba günü satış bildirimi yayımlanacağını duyurdu. İşte detaylar…

''Ekonomik veriler resesyona işaret etmiyor''

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, mevcut ekonomik verilerin resesyona işaret etmediğini bildirdi.

Beyaz Saray’dan stratejik rezerv açıklaması!

OPEC+ grubunun günlük petrol üretimini kasımdan itibaren 2 milyon varil azaltma kararının ardından, Beyaz Saray’dan açıklama geldi.

ABD’den petrol piyasasını altüst edecek haber

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean Pierre, Amerika Birleşik Devletleri'nin piyasaya günde 1 milyon adet varil petrol salma süresinin bu ay içinde bitmesini takiben stratejik rezervden yeni petrol salınmayacağını duyurdu.

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

Van Başkale ve Saray'da yıkımın izleri 1 yılda silindi!

İran'da geçen yıl 23 Şubat tarihinde yaşanan depremin en çok hissedildiği Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yaşanan yıkımın izleri 1 senede silindi.

Donald Trump, Miami’ye taşınıyor!

ABD’de 3 Kasım başkanlık seçimleri yarışını kaybeden Donald Trump ve ailesi Miami’ye yerleşiyor. Trump ailesinin Beyaz Saray’da bulunan özel eşyaları kamyonlara yüklenerek naklediliyor.

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

Ankara Kalecik için riskli alan kararı!

Ankara ili, Kalecik ilçesi, Ahikemal Şenyurt, Ahiler Yenice, Çanşa Kale, Cuma Saray, Halilağa Tabakhane ve Yenidoğan Yeşilyurt Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kale Beyaz Saray ürünleri Haberi

Kale Beyaz Saray ürünleri

Banyolarda yalınlık ve estetiğin bir arada olduğu modern bir dünya yaratan Kale, gelişmiş teknoloji ile ürettiği ‘Beyaz Saray’ serisini, modern keskin çizgilerle banyolara taşıyor. Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden ‘IF Design Award 2013’ ödüllü ‘Beyaz Saray’ serisi; beyaz, kahve, antrasit ve abanoz renk seçenekleriyle banyolarda mükemmel bir sinerji yakalıyor. 


Rahat ve pratik kullanım

Alışılmış banyo dizaynına farklı ve modern bir bakış açısı kazandıran Kale’nin yenilikçi serisi; modüler mobilyaları ve kişiselleştirmeye uygun çekmece içleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor. 

Dolap içi sensörlü aydınlatmasıyla karanlıkta bile rahat kullanım sağlayan ‘Beyaz Saray’ lavabo ünitesi, tezgah üstü lavaboların keskin hatları ile birleşerek minimalist etkiyi pekiştiriyor. Serinin alt dolap çekmece içi seperatörleri de pratik bir kullanım sağlıyor. 


Aydınlık, ferah ve şık banyo

Dolap içi sensörlü aydınlatmasıyla karanlıkta bile rahat kullanım sağlayan...